Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Legfrissebb Bejegyzések

Hirdessen Ingatlansétával Magyarország legismertebb ingatlan hirdető portálján, az ingatlan.com-on, ingatlansétákkal. Míg a link elhelyezés ingatlan irodáknak érhető el magányszemélyeknek a séta fotósorozat feltöltési lehetősége adott.

Home stagingnek nevezzük, amikor eladó lakásunkat fotózás, vagy megtekintés előtt kicsinosítjuk. Nem kell nagy dolgokat tenni: néhány egyszerű lépés elég, hogy vonzóbbá tegye ingatlanját. 

A könnyedén létrehozható és elhelyezhető címkékkel extra tartalommal egészíthetjük ki a látottakat.

Az Ingatlansétánkon belül lehetőségünk van címkék létrehozására, amelyek segítségével plusz tartalommal egészíthetjük ki a látottakat. A címkézés különösen akkor jöhet jól, ha többet szeretnénk elárulni az ingatlanunkról. 

A sétát nyilvános nézetben adjuk át, hogy minél szélesebb körben megtekinthető legyen.

A séta nyitottan kerül átadásra, korlátozások nélkül. A legtöbb esetben így is marad, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújthassa. Ha viszont szeretnénk a megtekintéseket szabályozni, akkor azt is megtehetjük.

A helyiségek közötti váltást könnyítik a lebegő, valamint a kép szélein lévő nyilak.

Az Ingatlanséta irányítása intuitív - azaz lehetővé teszi a gördülékeny navigációt -, mely egy fordított szemléletet követ: "Elsőnek használd, majd olvass!" Senki se szeret hosszas használati utasításokat olvasni. Nos, itt nem is kell. Minden irányítás egyszerű és kézenfekvő. Ha mégis segítségre lenne szükségünk, akkor egy segítő videó megtekintése a legegyszerűbb.

Az ingatlanséták korlátozások nélküli megtekintéshez bizalmas linkeket hozhatunk létre visszavonásig, vagy 3 napos időkorláttal.

A séta összes korlátozása megkerülhető ezeknek a speciális linkeknek a birtokában, melyeket 3 napos időkorláttal vagy akár visszavonásig is megoszthatunk. A linkeket megbízottaknak és megtekintőknek adhatjuk.

A séták korszerű az egeret követő lebegő nyilakkal jelennek meg. Ahol nincs egér használat, ( tableten, telefonon, VR nézetben ) ott a fixen a helyükön lévő nyilak használatosak. 

  Ingatlanbazáron xml-en és egyénileg feltöltött hirdetéseknél is lehet használni az ingatansétánkat. Az Ingatlanséta linkek is kikerülnek a hirdetések mellé automatikusan, gombbal ellátva.

Hirdessen Ingatlansétával Magyarország legnépszerűbb hirdető portálján, a Jófogáson. A séták a hirdetések mellett jelennek meg.  A menete egyszeű. Töltsük fel a séta mellé kapott képeket, írjuk meg a hirdetés szövegét és a séta linket írjuk be az Ingatlanséta mezőbe.

Az Otthontérkép 2013 ősz óta van jelen a hazai ingatlankereső piacon és azóta az első számú térképes portállá vált. Havonta 800.000 felhasználó keres nálunk, akik összesen 5.000.000 oldalt tekintenek meg. Látogatóink 56%-a magas jövedelmű, fizetőképes érdeklődő, az oldal információi alapján.

Online ingatlanbemutatás Minőségi hirdetések -Fotó, videó, 3D virtuális ingatlanséta, térkép.

 

Nem az ingatan állapota vagy típusa határozza meg, hogy érdemes-e sétát készíttetni, hanem az eladási szándék ténye. A használt autónkat is képpel hirdetjük, függetlenül attól, hogy milyen értéket képviselnek.

A Házbank egy népszerű hirdetés áttöltő, mely már a hirdetés tartalmában az Ingatlanséta linkeket is áttölti a fogadó hirdető oldalakra. A Házbank szolgáltatásait ingatlan irodák használják akik időt és energiát akarnak megspórolni, melyet értékesítésre forgathatnak vissza.

Az Ingatlanforrás rendszere már több mint 20 éve hatékonyan szolgálja az ingatlan közvetítőket. Teljes körű megoldásaival komplett hálózatokat is kiszolgál. A szolgáltatások közül nem maradhat el a biztonságos keresztértékesítéstől elkezdve az alaprajz rajzoló modul sem. 

Az ingatlan- és ügyfél nyilvántartó szoftver + SEO ingatlanos weboldal ingatlanközvetítők és ingatlanirodák részére. A sikeres ingatlanközvetítés nélkülözhetetlen eszköze: több értékesítés, elégedett ügyfelek. Próbálja ki 30 napig ingyen.

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége a független ingatlanközvetítők modern védőbástyája. Az ingatlanszakmában független szakmai testületként összefogjuk és segítjük a kis- és középvállalkozói szférában működő gazdasági társaságokat, egyéni vállalkozókat.

A séta archivált változata CD-re kiírva vagy letölthető változatban is kérhető, így megtarthatjuk emlékbe, és bármikor visszanézhetjük.

Lehetőség van archiválni és egy adathordozóra elmenteni a sétákat, mely nem igényli az internet elérést. A leggyakrabban akkor kérik, amikor emlékbe szeretnék elrakni az ingatlan sétáját, vagy nem garantált a stabil internet elérés.

A helyiség szerkesztő menüben könnyen létrehozhatunk csoportokat és hozzárendelhetünk helyiségeket.

Lehetőség van a helyiségeket csoportba foglalni. Ezek a csoportok, mint egy menürendszer alul jelennek meg a galéria felett külön füleken.

A séta archivált változata CD-re kiírva vagy letölthető változatban is kérhető, így megtarthatjuk emlékbe, és bármikor visszanézhetjük.

Hálózatfejlesztési kapcsolat

Az Ingatlanséta könnyedén megosztható közösségi oldalakon; megosztható például a séta Facebook 360-as és YouTube 360-as verziója.

A közösségi oldalakon való megjelenéssel nem csak az ingatlanra lehet a figyelmet felhívni, hanem a mögötte lévő személyre, cégre. Ha egy közösségi oldal aktív akkor egy szakember hamarabb kap felkéréseket.