Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Az ingatlanséták különböző módokon helyezhetők el a népszerű keresőportálokon. A közvetlen link megadása a legtöbb helyen már lehetséges.

 

Képek elhelyezése

 A képeket első körben helyezzük el a hirdetésünknél és mellette ott ahol a séták direkt megjelenésére nincs mód még. A szöveges tartalomban utaljunk az Ingatlansétánk meglétére. A séta linkjét az első kapcsolatfelvétel után küldjük el az érdeklődőnek, válasz emailben, sms-ben,vagy akár messengeren. Figyeljünk oda, hogy a szöveges tartalomba linket ne tegyünk, ha az nem engedélyezett. A tiltott linkeket a legtöbb hirdető portál rendszere automatikusan kiveheti és a kattinthatóságot letillthatja. A képeket magunk is elkészíthetjük a sétánkból tetszés szerint, amiről itt olvashat bővebben.

 

Ingatlanséta link elhelyezése 

A legelegánsabb megoldás, ha egy portál lehetőséget biztosít arra, hogy a hirdető elhelyezhesse az Ingatlansétájának linkjét, ugyan úgy ahogy feltöltheti képeit vagy videóit beillesztheti. Ezt már a legforgalmasabb oldalak alapból biztosítják. Ebben az esetben a link egy jól látható gomb alatt jelenik meg a hirdetés mellett vagy a képgalériában jelzi, hogy az ingatlan sétában is megtekinthető.

Ingatlanséta okos link elhelyezése

Amikor egy portálon lehetőség van alapértelmezetten, vagy vásárolt modullal linket elhelyezni, akkor a séta elhelyezéssel gazdagíthatjuk a hirdetésünket. Ez akkor is működik, ha csak egy darab link elhelyezése lehetséges az egész hirdetési csomagunkhoz. Azaz ekkor látszólag egy ugyan olyan link jelenik meg minden ingatlan adatlapnál, de a link alatt mégis az ingalanhoz tartozós séta jelenik meg az érdeklődőnek. Ez, egy okos link párosítással válik lehetségessé, amit az ingatlansétában lehet beállítani. Az Ingatlansétára az ingatlan leírásában külön érdemes felhívni a figyelmet. Az okos hirdetési link kilenc nyelven elérhető, mely a választott nyelven beszédes is. Ezzel megnyílik az út a külföldi portálokon való hirdetések előtt is Ingatlansétákkal.


Ne felejtsük el, hogy nem csak listing oldalakon érdemes hirdetni. Sétáinkat lehetőleg közösségi oldalakon is osszuk meg!