Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Az Ingatlanséta irányítása intuitív - azaz lehetővé teszi a gördülékeny navigációt -, mely egy fordított szemléletet követ: "Elsőnek használd, majd olvass!" Senki se szeret hosszas használati utasításokat olvasni. Nos, itt nem is kell. Minden irányítás egyszerű és kézenfekvő. Ha mégis segítségre lenne szükségünk, akkor egy segítő videó megtekintése a legegyszerűbb.

Intuitív irányítás

 

 

  Mikor belépünk egy Ingatlansétára először azt vesszük észre, hogy egy szürke fátyollal le van borítva adott helység, amin több felirat is jelzi, melyik funkciógomb, mire is való. Ezt a fátyolt az első (bármelyik) gomb lenyomásával kikapcsoljuk, így marad, a teljes értékű séta.

blog kepek 0008s 0003 rteg 36

A mozgást az egérrel végezzük, érintőképernyőn az ujjunkkal, abba az irányba mozgatva azt el, amerre nézni kívánunk. A képen megjelenő nyilak segítségével pedig változtatni tudjuk a helyzetünket.

blog kepek 0008s 0000 rteg 39

 Alaprajzok

A bal felső sarokban találhatjuk az ingatlan alaprajzait, fent középen meg a szintváltókat. Az alaprajzokon navigálva is tudunk változtatni tartózkodási helyet az ingatlanban. A térképen tudjuk ellenőrizni, milyen helységekben jártunk már. Ezt egy fehér karika és benne lévő pipa fogja jelölni. Az alaprajzok letölthetők a sétából és a hirdetésekhez csatolhatók.

blog kepek 0008s 0005 rteg 34

 

Nyilak

A helységek közti váltást, az előttünk megjelenő lebegő nyilakra kattintva tehetjük meg, vagy a kép szélein feltűnő lapozó nyilakkal. Az előttünk feltűnő lebegő nyilakkal előre tudunk a térben haladni, míg a lapozóval, egy fajta sorrendben tudjuk a helyszíneket megtekinteni.


A helyiségek közötti váltást könnyítik a lebegő, valamint a kép szélein lévő nyilak.

 Galéria

 Az alul futó szalagban lévő képekre kattintva a képen láthetó helyiségbe jutunk. A kép alsó széléhez közelítve, vagy a négy kis négyzetre kattintva nyílik fel a szalag, benne a galéria képekkel. A képeket helyiségcsoportokba is rendezhetjük, hogy könnyebb legyen az eligazodás.

blog kepek 0008s 0006 rteg 33

Menüsor

A kép alján található a menüsort előhívó fogaskerék ikon. Az itt lévő menüben a lakattól balra a nyitott, tőle jobbra a zárt, bejelentkezés után elérhető funkciók érhetők el. A lakat alatt a belépés található. Ezen kívül még a megosztás gomb és jobb felső sarokban az ingatlan adatlap található.

 blog kepek 0012s 0000 rteg 13