Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Elképzelhető, hogy Ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

 

 

Zárások

Amennyiben úgy ítéljük, hogy némely helyet nem szeretnénk publikusan megmutatni a hirdetéseknél, bejelentkezés után elrejthetjük az általunk meghatározott helyeket az online látogatók elől. Ha az elrejtést, más szóval a helyiség letiltását elvégezzük, akkor a sétában elhalványulnak a letiltott pontok a térképen és nem lehet eljutni egyik letiltott helyre sem.  Ha ismét bejelentkezünk akkor bármikor visszaállíthatjuk a letiltásunkat publikussá ismét.

 

blog kepek 0000s 0000 rteg 108

Az alaprajzi látogatói nézetben a lezárt területek az alaprajzon halványak és inaktívak.

Az Ingatlansétában le tudunk zárni, el tudunk rejteni bizonyos területeket. A zárt területek a galériában is inaktívakban.

A zárt területek a galériában is inaktívak, melyet áthúzott szemecske jelez.

 

Beállítás

A sétába való bejelentkezés után felszabadulnak a nézetek és alul a galériánál a képek sarkaiban megjelennek a szemecskék. ezekre való kattintással lehet beállítani vagy feloldani a zárásokat. A lezárt helyiségek kis idő múlva a Facebook és Youtube nézetekkel is szinkronizálódnak. Tehát, ha valamit lezárunk az Facebookon se lesz elérhető a továbbiakban.

 

blog kepek 0000s 0004 rteg 104

Belépés után megjelennek a szemecskék, amikre kattintva zárható a terület.

 

blog kepek 0000s 0002 rteg 106

  A lezárt területek pirossal jelennek meg szerkesztési nézetben.

 

 

Ha szeretnék bizalmas linkeket  

Ha a hirdetésekhez a teljes séta csak egy részletét is használjuk, az előző pontbn ismertetett letiltások alkalmazásával, lehet, hogy barátunknak, kollégánknak, vagy épp egy már az ingatlant ismerő ügyfelünknek szeretnénk biztosítani a teljes megtekintést, miközben  a hirdetésekben mindvégig megmaradnak az elrejtései. Ilyenkor minden sétának van egy egyedi bizalmas link, amit szintén bejelentkezés után érhetünk el, ami megkerüli a letiltásainkat. 

Fontos! A „Bizalmas linknél” a link birtokában lévő személy bármikor megtudja tekinteni az Ingatlansétát, így azt csak illetékes személynek érdemes odaadni. Létezik egy  „3 napos bizalmas link” is, mely esetén a megtekintés joga 3 napra korlátozódik. Ez a link generálása után 3 nappal (172 órával később) elveszik, így 3 nap után nem tud belépni a link használója a teljes ingatlanba, csak a hirdetésekben is látható sétába.

  

Ne keverjük a Zárt helyeket az engedélyekhez kötött megtekintésekkel

Ameddig például az egyik engedélyezés az Ízelítő funkció, valójában csak egy kapcsolat felvételre késztető eszköz. A feloldó kód birtokában sem teinthetők meg a már lezárt helyiségek.