Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A vízjeleket a sétába való belépés után adhatjuk meg szövegesen és tehetjük aktívvá. A vízjel védi a sétát az illetéktelen képernyőkép készítőktől. Amennyiben mi szeretnénk képeket készíteni a sétáról, használjuk a kép készítő funkciót, amit szintén bejelentkezés után tudunk elérni.

 

 

  

Vízjel

 A séták másolás ellen védettek, de képernyőkép készjtése a sétákról és képként való felhasználásuk lehetséges. Bár a képernyőkép készítés sem megengedett és jogilag számonkérhető, megelőzhetjük a felhasználást akár a vízjelek használatával is . Alapvetően az illetktelen felhasználás ellen véd a jobb felső sarokban lévő logó ráégetés az adatlap kitöltésével, de a teljes felületet is elláthatjuk vízjelekkel, tetszés szerint. 

A vízjelként beírt szöveg a beállítás után a séta egész felületén megjelenik.

 Az " Okos Eladó " szöveges vízjel látható a képen a séta egész felületén.

Itt egy séta élőben vízjellel ellátva

 

Beállítás

A vízjeleket a sétába való bejelentkezés után a fogaskerék alatt a védelem menüben írhatjuk be szövegesen és tehetjük aktívvá. A beírt vízjel törlése céljából egyszerűen töröljük ki a szöveget és mentsük el. A vízjel újratöltés után látható. A bejelentkezett állapotban a vízjel eltűnik. 

blog kepek 0002s 0001 rteg 93

 Bejelentkezés után : fogaskerék alul > Védelem > Vízjel mező > beírni a vízjel szöveget

 

Vízjel nélküli nézet

Ha a vízjel be van állítva akkor azt csak a bejelentkezett állapotban lehet eltüntetni. Ez akkor hasznos, ha gépen , vagy telefonon mutatjuk az ingatlant és zavarna a vízjel. Ekkor nincs funkciója a vízjelnek. A vízjelek a séta másolatoknál külön külön beállíthatóak, vagy levehetőek. A bizalmas linkeknél viszot a vízjel ugyan úgy fent marad mint a az adatlapban lévő logó.