Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Ingatlansétánkhoz a program statisztikát is készít. Ebben a bejegyzésünkbe ezt mutatjuk be.

 

A belépés

A kezelőfelületbe való belépés az alsó menüsorban, a három pontos menünél érhető el. Itt válasszuk ki a „belépés” opciót. Ekkor a rendszer egy felhasználó nevet és egy e-mailt kér. A felhasználó név minden esetben az Ingatlanséta kezelőjének az e-mail címe, a jelszót pedig a rendszer generálja, amit természetes a kezelő megkap.

belepesALL

Belépés után annyi változás történik a kezelőfelületen, hogy felszabadul a „Statisztika”, „Menü szerkesztése” és „Ingatlan opciók” menüpontok. Itt válasszuk ki a „Statisztika” menüpontot.

5 elemzes

 

 

Statisztika

Itt találhatunk egy összegzési listát. Ez megmutatja számunkra a látogatások számát, a látogatási időtartamot, illetve a látogató IP-címét.

Külön lehetőség a sorok végén található visszajátszási lehetőség. Itt megnézhetjük a kiválasztott érdeklődő mit is nézett meg az Ingatlansétánkban.

Rákattintás után, mint egy videó elindul a visszajátszás, amit valós időben tekinthetünk meg. Tehát egy kétperces látogatást végig tudunk mi is nézni, pontosan mi érdekelte a nézelődőt.

Jelenleg még a visszajátszási videó alatt lévő csúszkán nem tudjuk változtatni, melyik pillanat is érdekel minket, így elejétől a végéig kell néznünk az érdeklődő látogatását.  Ennek megoldása jövőbeli fejlesztéseink tárgyát képezi.

5 elemzes02