Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

INGATLANSÉTA

PÉLDÁK INGATLAN TÍPUSOKRA. VÁLASSZON TÍPUST ÉS KATTINTSON A KÉPRE.

Ingatlanséták

db

Vélemények és értékelések

 ELADÓK - KÖZVETÍTŐK - KERESŐK

 

Nagyon megszerettem az Ingatlansétámat, mert leegyszerűsített számomra mindent.  Gyorsan meg lett a fotózás. Feladtam a hirdetésem pár helyen, mellékeltem a sétát és innetől mindent ment magától, ahogy elvárhatná az ember. A szokatlan jól eső érzés az volt, hogy már egyből az árral, rezsivel, szomszédokkal stb kerestek. Minden komoly érdeklődő szinte egyszerre talált ránk és mivel nem kellett várni a megnézésre, az ajánlatok közül mi választottunk. Hihetetlen, de sokat halljuk, hogy mennyire sokat engedtek. Mi szinte a kínálati áron adtuk el az ingatlant. nem volt nehéz, így utólag visszagondolva.

Lipták Zoltán, Szombathely


 

haz 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kepviselo

Tanácsadóként fontosnak találom, hogy ügyfeleimnek minden témában tudjak segíteni. Ami óta Ingatlansétával dolgozok, érezhetően nőtt az elismertségem, mely több új és kiemeltebb megbízásokhoz juttatott. Mindezt ügyfeleimnek a séta nyújtotta biztonsággal tudtam meghálálni.

Szabó Ilona , Budapest

 

Én állandóan időszűkében vagyok. Egyszerre több helyen is dolgozok és a család is sok időt vesz el tőlem.  Belefáradtam az állandó rohanásba és abba, hogy mindig készen kell állni, ha egy ingatlanos meg akarja mutatni a "tuti" ingatlant.  A sétás ingatlanok sokat segítenek. Minden döntésünket együtt hozzuk meg a családdal. Nem könnyen jutunk dűlőre, és persze nem egyszerre jutunk el odáig sem. Nekünk biztonságot adott a séta  mikor elhatároztuk, hogy vételi ajánlatot teszünk. Magunk is meglepődtünk, hogy mennyire egyértelmű volt a választásunk. 

Mezey Ágnes, Budapest


      TÖBB ELŐNY     ÉS VÉLEMÉNY

Ingatlanséta készítés meneteelőkészítés
helyszíni munka
befejezés • 3dseta

  Megrendelés

    Megrendelés »

  Első lépés a megrendelés leadása. Az alul lévő árak gombra kattintva juthat el a megrendelő felületre. A B a legnépszerűbb csomag tartalmazza a sétát és a fotósorozatot is. A megrendeléshez válassza ki az ingatlan típusát, írja be a m2-t és a helyiséget, majd töltse ki a kapcsolattartási adatokat és már le is adta a megrendelését.A megrendelés leadása után kapni fog egy visszaigazoló emailt, melyben elkezdődik a szervezés folyamata. 

 • elokeszites

  Előkészítés

    .

  Érdemes ingatlanunkat felkészíteni úgy, mintha egy érdeklődőt fogadnánk. Pár javaslatot elküldünk, mire érdemes figyelni.  Nem szükséges pipere takarítás, de a rendezettségre való törekvés fontos. Az ingatlan tulajdonos gondossága sokat elárulhat magáról az ingatlanról is. Legyen bármilyen is az ingatlan, egy kis gondossággal szebbé lehet varázsolni arra azt egy alkalomra, amikor a fotózás zajlik. Ha valamivel nem tudunk mit kezdeni, mondjuk egy nagyobb tárggyal, akkor sem érdemes aggódni. A fotózások helyiségenként történnek, így ha valami nem illik a helyiségbe, egyszerűen addig át kell vinni egy másikba. A fotós figyelmeztetni fog mindenre.

   
 • erkezes

  Érkezés és időtartam

     .

  Miután ingatlanunkat sikeresen előkészítettük a fotózásra, a munka már zavartalanul kezdődhet. A fotós egy nap 8-10 ingatlant is elkészít, így lehetséges, kezdési csúszásra számítani. A leszervezett időpontunkhoz képest kalkuláljunk plusz mínusz 30 perc érkezési időt, hisz a fotós előre nem tudhatja, hogy az előző helyeken milyen feladatokkal kell szembenéznie. Nagyságrendileg 100 m2-re egy 30 percet lehet számolni. Ügyeljünk arra, hogy legyen kéznél segítség, ha a fotós javaslatot tesz egy két változtatásra.

   
 • fotozas

  Fotózás

    .

  A fotós minden helyiséget bejár készülékével és elkészíti a szükséges felvételeket. Ezeket a megjelenés előtt, később át lehet tekinteni és az egyes felvételeket, ha szükséges, el lehet rejteni. Egy átlagos 100 m2-es ingatlanból 20-30 nézőpont készül. A személyes tárgyak eltakarását automatikusan elvégezzük (arcképek, fotók, rendszámtáblák), de amennyiben nem lehet megállapítani, ránézésre kérjük jelezze a fotósnak, vagy írja meg emailen nekünk. A kertről, utcafontról is készülnek nézőpontok. Ha az ingatlanhoz garázs is tartozik, kérjük jelezze a fotósnak. Bízzon a fotós meglátásában és kérjük segítse a munkáját az Ön és az ingatlan érdekében.

 • bucsu

  Tervrajzok és fizetés

    .

  Az ingatlansétákban az alaprajzok segítik a tájékozódást. Az alaprajzokat a séta elkészítése közben a fotókból generáltatjuk le. Ezek nem mérethelyesek, csak aránytartó megoldások, ezért, ha van kéznél alaprajz, kiviteli vagy engedélyes tervek kérjük készítsék elő, hogy a fényképész lefotózhassa. A számla és a megrendelő is ekkor kerül átadásra és fizetésre. Kérjük pontos összeggel készüljenek, mert a fotós nincs felkészülve pénzváltásra. Az ingatlan adataira szükség lesz és egy irányárra.

   
 • atadas

  Átadás

    .

  A fotózástól számított 4 munkanapon belül elkészül az anyag, melyet emailen megküldünk felhasználásra. A fotózás napja a nulladik nap, innentől kezdődhet a számolás. A link addig él amíg az ingatlan el nem kel, de legkésőbb két évig. A készenlétet jelző levélben további tanácsokat kap a hirdetésekkel, a sétának felhasználási lehetőségeivel kapcsolatban. Amennyiben követ minket Facebookon, folyamatosan tájékoztatni fogjuk a fejlesztésekről, melyeket Ingatlansétáján ön is díj mentesen használhat a továbbiakban.

   
 • minosegellenorzes

  Minőség-ellenőrzés

    .

  Az ingatlanséta átadása után öt napig fogadjuk az észrevételeket, melyeket korrigálunk. Ezek a következők lehetnek: Kitakarások, illeszkedési hibák, színhelyesség, kapcsolódó helyiségek, alaprajzi hibák, nyíl hibák. A hiba vagy hiánylistát az erre kialakított bejelntő felületén keresztül lehet leadni. A módosításokat 3 munka napon belül elvégezzük. Törekszünk a hibamentességre, de ha ez alkalomadtán nem sikerül, gyorsan javítunk.

   
 • tobb ingatlan

  Több ingatlana van?

    .

  Amennyiben Önnek több ingatlana van, vagy közvetítéssel foglalkozik kérje egyedi ajánlatunkat. Az ingatlan értékesítés szakembereinek külön akkreditációs programot kínálunk, mely segít az ingatlanséták hatékony kezelésének megértésében és kedvezményeket biztosít számos területen. Kérje ingyenes tájékoztatónkat és kezdjen el irodájával már ma más szemmel nézni az ingatlanpiacra. Többet szeretne értékesíten úgy, hogy közben az ügyfelei szuper elégedettek? Kérje tanácsunkat. Kollégáink 10 éve közvetítőkkel együtt fejlesztve dolgozták ki az ingatlanséta rendszert, mely az Ön hasznára is válhat. Tegyen egy próbát és kérje a próba csomagunkat kedvezményesen.

   

AZ ÁRAT AZ INGATLAN MÉRETE ÉS ELHELYEZKEDÉSE HATÁROZZA MEG

Ingatlanséta

Ingatlanséta kulcs

tudása

A SÉTA RÉSZE VAGY EGÉSZE ÚGY JELENIK MEG AHOGY ÖN SZERETNÉ

Ingatlanséta Tanácsok

SÉTA MEGJELENÉS

Séta másolatok

Ha egy sétát többen hirdetnek, akkor jól jöhet a séta másolat, melyben csak a képek azonosak. A letiltások, az adatlap, a vízjel, a logó, az elérhetőségek és az összes lehetőség mind más és más. A séta másolatokat keresztértékesítéskor és közvetítéskor is használják.

Tovább olvasom »

Érdeklődés fogadása

 Az érdeklődéseket a sétán belül segíti az adatlapon található szokásos telefonos, emailes lehetőségek mellett az azonnali üzenetváltási és élő videóhívás lehetőség is, melyen keresztül akár az ingatlan is bemutatható online.

Tovább olvasom »

Facebook - Youtube

 Az ingatlansétákat megjelenítjük a Facebook és Youtube által támogatott 360-as kép és videó formátumban is. Így azoknak akik a közösségi médián is meg szeretnének jelenni,  ingatlansétás hirdetéseiket vírus marketingként használhatják.

      Tovább olvasom »

Virtuális Valóság 

 VR mód a virtuális valóság szemüvegekhez készített nézet, mellyel a telefonunkat a szemünk elé helyezve osztott képernyővel tudunk az ingatlansétákban közlekedni a fejünk mozgatásával. 

Tovább olvasom »

Weboldalakkal

A sétákat hatékonyan össze lehet hangolni akár saját értékesítési, akár listing hirdető, akár provider viszonteladói oldalakkal. A séta a beillesztések és megjelenítések mellett xml, api, támogatásokat is nyújt kiszolgálva a teljes autómatizmust.

      Tovább olvasom »

Ingatlanséta részei

Az ingatlanséta egy összetett értékesítést segítő eszköz.  Egy virtuális séta tudását ötvözi a biztonságos értékesítéssel. Felépítése úgy lett kialakítva, hogy azt előnyösen használhatja magánember és cég is egyaránt.

Tovább olvasom »

Takarások
Nyilvános
Bizalmas
Zárások
Engedélyek
Internet nélkül
Séta - másolatok
Érdeklődés fogadása
Megosztás
VR mód
Weboldalakkal
Ingatlanséta részei

Az összes megtekintése

SÉTA VÉDELEM

Takarások

Családi fotókat, kocsik rendszámait, házszámokat automatikusan elhomályosítunk, kérés nélkül. A séta maga védett, nem másolható. Képernyőképek készítését a hirdető által beállított szöveges vízjel védi.

     Tovább olvasom »

Nyilvános

A séta nyitottan kerül átadásra, korlátozások nélkül. A legtöbb esetben így is marad, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújthassa. Ha viszont szeretnénk a megtekintéseket szabályozni, akkor azt is megtehetjük.

        Tovább olvasom »

Bizalmas

A séta összes korlátozása feloldható ezeknek a speciális linkeknek a birtokában, melyeket 3 napos időkorláttal vagy akár visszavonásig is megoszthatunk. A linkeket megbízottaknak és megtekintőknek adhatjuk.

       Tovább olvasom »

Zárások

Előfordulhat, hogy némely helyiséget nem szívesen mutatna meg. Ennek oka változatos lehet, de a megoldás itt is adott. Az egyes nézőpontokat le lehet tiltani, így csak az férhet hozzájuk akiknek van hozzá jogosultságuk.

   Tovább olvasom »

Engedélyek

Ezzel a beállítással ideiglenesen korlátozhatjuk a séta teljes megtekintését. A korlátozás beállítható egy helyiségre de akár a teljes ingatlanra is. A korlátozás feloldásához feloldókód vagy / és Facebook fiók szükséges.

     Tovább olvasom »

Internet nélkül

Lehetőség van archiválni és egy adathordozóra elmenteni a sétákat, mely nem igényli az internet elérést. A leggyakrabban akkor kérik, amikor emlékbe szeretnék elrakni az ingatlan sétáját, vagy nem garantált a stabil internet elérés. 

        Tovább olvasom »

Hirdessen ingatlansétával szabadon

Ingatlanséta közvetítő Ingatlanséta Hirdetőportál logo Ingatlanséta hirdetési partnerek

 

Az Ingatlansétát, a fotókat és a videókat elkészítjük az ingatlanról. Az ingatlan hirdetése innentől már egyszerű. Válasszon akár egyéni módszert vagy vegye igénybe közvetítő segítségést az eredmény nem fog elmaradni. A séta segít az eladási folyamatokat felgyorsítani bármely megoldás mellett is dönt.

Ha tehetjük válasszunk szakértő helyi közvetítőt.

Sokan nem értik, hogy miben tudna segíteni egy közvetítő.Látszatra csupán ugyanazt csinálja amit az eladó, azaz hirdeti az ingatlant és várja az érdeklődőket. Egy jó közvetítő munkája a legkevésbé sem ebből áll. Ő az, aki a két fél álláspontját képes összefésülni. Az eladónak és a vevőnek más az érdeke, ebből kifolyólag sosem lesznek őszinték egymáshoz. Mindig elmarad egy apró részlet melynek feltárása meghozná a kompromisszumos közös megegyezést és a sikert. A kérdés itt nem az, hogy jobban járunk-e ingatlanos megbízásával hanem az, hogy megtaláljuk-e a legalkalmasabbat. Az Ingatlanséta jó előszűrő lehet, a keresésnél. Aki nem is hallott róla, hogy létezik ilyen az utóbbi 10 évben, annak valószínűleg kevesebb rálátása van a saját szakmájára, mint másoknak. Sok iroda már eleve beleteszi kiemelt szerződéseibe a sétát. Keressen hozzáértő szakértőt ingatlanának.

Támogassuk Ingatlansétával hirdetéseinket!

Ingatlan eladási sikereinket magunk is begyűjthetjük, amennyiben szeretné önmaga kezében tartani az eladás folyamatát. Érdemes körülnézni az ingyenes és fizetős internetes hirdetések között is. Az ingyenes lehetőségek bár vonzóak, mégis sok esetben csalódást okoznak. A kiemelések a hirdetéseknél nem kerülnek sokba, de megvan az az előnyük, hogy sokan látogatják ezeket az oldalakat, lévén, hogy a befizetett összegek egy részét visszaforgatják hirdetésekbe. Ezzel terelnek forgalmat az oldalaikra, azaz közvetve az Ön ingatlanára is. A hirdetéseknél emeljük ki, hogy tartozik Ingatlanséta az ingatlanhoz, szóljunk pár szót róla, hogy ne kerülje el a figyelmet az érdeklődőnek. Ahol erre van mód, helyezze el a linket vagy a leírásban, vagy az erre kialakított helyen és mindenképp töltse fel a nagy látószögű képeket, mellyel az ingatlan kitűnik a keresési listából. A hirdető portálok mellett Facebookon is jó eredményeket lehet elérni.

Ha nincs még mit fotózni, látványterv a megoldás !

Látványtervek már az Ingatlansétákban is elérhetőek ! Csak a vonalas alaprajzok kellenek hozzá.

Építési telek
Látványterv séta
Kivitelezés
Szerkezetkész
Kulcsrakész
Látvány bútorozás

Építési telek

A telek elhelyezkedése az egyik legfontopsabb tényező egy beruházásnál. Akik ezt tudják az ingatlansétákat úgy kérik, hogy nem csupán a telek belterületét kérik, hogy járjuk be, hanem a környezetét is. A telekre nem tekinthetünk pusztán földként. Egy jobb telek olyan érték, mely vásárlásáért küzdenek. Tegyük ki előnyösen hirdetésünket ingatlansétával az érdeklődők elé.

Látványterv séta

MUTASSA MEG MILYEN LENNE AZ INGATLAN ÉS ADJA EL JOBB ÁRON!

Látványterveket új, üres, berendezett, felújítandó és romos ingatlanokhoz készítünk. Mindegyik célja a jobb vételi ár elérése. Ebben segít az, hogy a látványtervek segítésével a jelenlegi állapot mellett meg tudjuk mutatni azt is, hogy milyen lenne az élete a vevőenk az ingatlanban a vásárlás után. Ha egy ingatlan jelenleg zsúfolt, vagy régies berendezéssel rendelkezik, esetleg üres már, vagy még kész sincs, nehéz mindezt elképzelni. A látványtervvel megmutatjuk mit is lehetne kihozni az ingatlanból és mindez mennyibe is kerülne (költségterv), még a megvétel előtt. Ez által a vevő már biztosabb döntést tud hozni az össz költség és a megmutatott elképzelés láttán. Valójban csak annyit teszünk, hogy megmutatjuk mennyit is ér az ingatlan valójában még a jelenlegi állapotban is. Ezt az eladók is látják, tudják, de mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb szavak helyett inkább megmutatni.

Kivitelezés

Az építés közbeni ingatlanséta készítés talán feleslegesnek látszik, viszont egyre többen jönnek rá, hogy mennyire nem az. Egy részről egy hiteles bizonyítéka annak, hogy az épület szakszerűen készült, zárt fugákkal, nem szétvésett falakkal, lógó kábelekkel. Ez a leendő tulajdonosoknak fontos, akik minőséget fizetik meg. Másrészről a rendszeres séta a beruházók és fővállalkozók eszköze az elszámoltatásra és bizonyításra. Sokszor milliók maradnak meg egy kellő erejű bizonyítható vitában. Aki ingatlansétával dokumentálja az építkezést nem marad fegyvertelen sosem. Harmadrészről az üzemeltatőnek drága kincs az eltakarás előtti szerkezetek pontos ismerete.

Szerkezetkész ingatlan

Az ingatlanok egy része már szerkezetkészen kerül eladásra. Itt van a legnagyobb szüksége az embereknek a fantáziájukra. Sokan akik nem vizuális típusúak nehezen képzelik el, hogy mit lehetne kihozni egy üres ingatlanból, ahol még a burkolatok is hiányoznak. Kombináljuk a fotókat egy berendezési látványtervvel és lepjük meg az érdeklődőket. A többféle stílusban virtuálisan berendezett mintalakásokkal nem lőhetünk mellé az értékesítésnél. 

Kulcsrakész ingatlan

Ennél a fázisnál már a burkolatok, szerelvények megvannak, lehet akár költözni is. A hirdetésnél viszont bajban vagyunk. Egy üres ingatlan fehér falakkal nem mutat semmit. Az alaprajzok mellé pár jellegtelen fotó talán még ront is a helyzeten. Ezért sem látunk új ingatlanoknál sűrűn fotókat, csak látványterveket, még ha az ingatlan elkészült is. A látványtervek elsősorban külső képek, amik a belső elosztásról nem árulkodnak, mint egy ingatlanséta. Készítsünk ilyenkor sétát ami már önmagában is több mint bármi amit tehetünk. Amennyiben ha a maximumra törekszünk akkor egy pár bútorozási látványterv mindeképpen el fog jól fog jönni mellé.

Látvány bútorozás

Sokszor nezéz dolga van az építtetőnek, ha tervek alapján szeretné elképzeltetni a hatékony helykihasználást a vásárlókkal. Ebben segíthet a valóság ás az elképzelések ötvözése. Gombnyomásra üressé és berendezetté válnak a helyiségek, akár több stílusban is. Ez segít beindítani a fantáziát és érzékelhetőek lesznek a távolságok a bútorok viszonylatában. Segítsünk elképzelni a vásárlóknak milyen lehetne az életük egy ilyen szép környezetben.

Támogatás

Gyakran ismételt kérdések

Tulajdonosoktól

+Mennyi ideig tart a helyszíni munka?

Nagyságrendileg 100 m2 enként fél órával szoktunk számolni. Ennek az időnek elégnek kell lennie egy rendezett ingatlannál. Amennyiben a fotós úgy látja, hogy javaslatot tesz némi igazításra az idő növekedhet.

+Személyes tárgyakat ki lehet retusálni?

Nem retusáljuk, ki a képből, de eltakarjuk egy úgynevezett intarzia szerű képtorzítással a kiválasztott felületeket. Így nem lesz felismerhető az alatta lévő tartalom.

+Ha borús az idő, elmarad a fotózás?

Az időjárási körülmények miatt nem kell aggódni. A fotós figyelembe fogja venni a fotózáskor. A képeket hozzá illő különleges szűrőkkel látjuk el, mellyel akár napossá is varázsolhatjuk a felvételeket.

+Az én házam felújításra szorul. Hogy lesz értelme az Ingatlansétának?

Ugyan úgy, ahogy egy használt kocsinak amikor meghirdetjük. Egy használtabb ingatlannál a séta hasznosabb is, mint egy felújítottnál, hiszen a vevőnek ki kell találnia, hogy lesz jó az az ingatlan neki ahhoz, hogy nyugodt szívell megvehesse.

Ingatlan közvetítőktől

+Több ingatlant kezelek. Kaphatok kedvezményt?

Irodáknak és közvetítéssel foglalkozó szamélyeknek különleges csomagokkal állunk rendelkezésre. A csomagok megismeréséhez kérjük regisztráljon közvetítőként oldalunkon.

+Van mód személyes megbeszélésre?

Ha nem is személyesre, egy jól működő megoldással állunk ügyfeleink szolgálatára videókonferencián keresztül. Ehhez nem kell semmi különösebb eszköz, mint egy laptop, asztali számítógép, vagy egy telefon.

+Van mód személyes bemutatóra?

Workshopokat minden évben több alkalommal szervezünk. Ha egy iroda igényli a személyes bemutatót akkor erre ingyenes lehetőséget biztosítunk. A workshopot akár az ingatlanirodába a szokásos meetingre is lehet kérni.

+Van mód online bemutatóra?

Online interaktív előadásokra közvetítők regisztrálhatnak. Az előadásokhoz adott időpontokban az Ingatlanséta Live csatornáján lehet csatlakozni. Itt akár kérdéseket is lehet feltenni, melyet az előadó élőben válaszol meg live videón keresztül.

Nem talált meg valamit? Kérdezze meg tőlünk!

+36 30 372 51 65

+36 30 376 85 06

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta
info@ingatlanseta.hu facebook.com/ingatlanseta

Blog

Hírek

Ingatlanséta a Jófogáson

Ingatlanséta a Jófogáson

Ingatlanséta a Jófogáson

Hirdessen Ingatlansétával Magyarország legnépszerűbb hirdető portálján, a Jófogáson. A séták a hirdetések mellett jelennek meg.  A menete egyszeű. Töltsük fel a séta mellé kapott képeket, írjuk meg a hirdetés szövegét és a séta linket írjuk be az Ingatlanséta mezőbe.

Ingatlanséta a Ingatlan.com -on

Ingatlanséta a Ingatlan.com -on

Ingatlanséta a Ingatlan.com -on

Hirdessen Ingatlansétával Magyarország legismertebb ingatlan hirdető portálján, az ingatlan.com-on, ingatlansétákkal. Míg a link elhelyezés ingatlan irodáknak érhető el magányszemélyeknek a séta fotósorozat feltöltési lehetősége adott.

Ingatlanséta az Ingatlanbazáron

Ingatlanséta az Ingatlanbazáron

Ingatlanséta az Ingatlanbazáron

  Ingatlanbazáron xml-en és egyénileg feltöltött hirdetéseknél is lehet használni az ingatansétánkat. Az Ingatlanséta linkek is kikerülnek a hirdetések mellé automatikusan, gombbal ellátva.

Cikkek

Tanácsok ingatlan eladáshoz

Tanácsok ingatlan eladáshoz

Tanácsok ingatlan eladáshoz

 Váljon szakértővé vagy kérjen segítséget egy szakértőtől a siker érdekében. Egy ingatlanséta az ingatlant teszi elérhetővé és átláthatóbbá egy szélesebb vásárlói körnek. A gyors eladási siker viszont több összetevős. Az alábbiakban összeszedtünk pár szempontot amit érdemes átgondolni.

Számít a típus vagy állapot?

Számít a típus vagy állapot?

Számít a típus vagy állapot?

Nem az ingatan állapota vagy típusa határozza meg, hogy érdemes-e sétát készíttetni, hanem az eladási szándék ténye. A használt autónkat is képpel hirdetjük, függetlenül attól, hogy milyen értéket képviselnek.

Vélemények és tapasztalatok

Vélemények és tapasztalatok

Vélemények és tapasztalatok

Az ingatlansétákat már több mint tíz éve használják az ingatlan eladásoknál. A mobil eszközökkel és az internet sávszélességekkel a séták mára már mindenhol jelen vannak. Segítik az eladókat, a vevőket és a közvetítőket egyaránt.

Ajánló

Google ingatlan iroda séták

Google ingatlan iroda séták

Google ingatlan iroda séták

Ne csak az ügyfelei ingatlanjaiban gondolkozzon! Irodájá és szolgáltatását is megismerhetik websétán keresztül az érdeklődők. A sétáját feltöltjük weboldalára, csatlakoztatjuk a Google utcanézethez és beillesztjük a Facebook oldalába, hogy könnyen rá találjanak.


 

A LEGSZEBB IRODÁK

 

 r141570csapatunk 7403.44-32.90141.58

 Keszthelyi Otthon Centrum

 

 r1613448iroda 2-98.1417.03100.00

TOP3 ingatlaniroda Budapest

 

Vagy Önre találnak, vagy Ön talál az ügyfeleire. Még, ha az utóbbi is a dominánsabb, egy felöl biztos lehet. A leendő ügyfelei meg fognak bizonyosodni Róla, így vagy úgy, hogy jó helyre került-e a szerződésük. Ugye adottak az internetes keresők, mely segítségével Önre, irodájára ráellenőrizhetnek. Ha itt jó benyomást kelt, akkor már fél sikert könyvelhet el. Építkezzen jó megjelenésére és töltse fel a Google adatlapját, hogy a keresési találatok közül könnyen Önre találhassanak. Minél gazdagabb és jobb az adatlapja annál előlrébb kerül a találati listákon még egy olyan kulcsszóra is, mint például= (ingatlanok, Budapest) S zeretné, ha irodája előkelő helyen szerepeljen a Google adatbázisában? Jó lenne, ha a térképen az utcanézetből be lehetne menni az Irodába is? Ha Ön is szeretné,  akkor Websétára is szüksége lesz. A Webséta nem más, mint az Ingatlanséta utcanézethez csatolható változata.

Ha Ön is büszke irodájára, szívesen látja ügyfeleit, ne habozzon. Egyeztessen időpontot fotózásra, hogy minél előbb elkezdhessen irodájának dolgozni sétája!

 

Ingatlanséta az Ingatlanforráson

Ingatlanséta az Ingatlanforráson

Ingatlanséta az Ingatlanforráson

Az Ingatlanforrás rendszere már több mint 20 éve hatékonyan szolgálja az ingatlan közvetítőket. Teljes körű megoldásaival komplett hálózatokat is kiszolgál. A szolgáltatások közül nem maradhat el a biztonságos keresztértékesítéstől elkezdve az alaprajz rajzoló modul sem. 

Ingatlanséta a Házbanknál

Ingatlanséta a Házbanknál

Ingatlanséta a Házbanknál

A Házbank egy népszerű hirdetés áttöltő, mely már a hirdetés tartalmában az Ingatlanséta linkeket is áttölti a fogadó hirdető oldalakra. A Házbank szolgáltatásait ingatlan irodák használják akik időt és energiát akarnak megspórolni, melyet értékesítésre forgathatnak vissza.