Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

A VR azaz virtuális valóság egyre népszerűbb és nem csak a játékosok számára. Az erősebb okos telefonon már gond nélkül elboldogulnak egy dupla képernyős üzemmóddal, ami a szem elé helyezve valósághű élményt kínál.

 

 

VR SZEMÜVEGEK

A telefon még nem elég. Kell hozzá egy telefon tartó is, amit a fejünkre szerelve a lencséken át már valóságos térélményt kapunk. A készülékek nagyon különbözőek. Akad az egy dolláros papír modelltől a komolyabb műanyag változatokig bármi. Olyan max 30 ezerért már bármit el lehet érni. A telefon amit bele teszünk itt is a motorja az egésznek. A telefonnak rendelkeznie kell mozgásérzékelőkkel, amik az irányokat ismerik fel amikor a fejünket mozgatjuk.

vr board

 

 

Az élmény teljes, bár nem árt kapaszkodni, főleg, ha állva próbáljuk ki, hogy milyen egy ingatlanban "járkálni". A nyilak segítségével, a nyilakra nézve lehet az ingatlanban előre haladni. Csak hosszabban rá kell nézni a nyilakra és máris átléptünk az egyik pontból a másikba.

vr mod 1

A dupla képernyős módot az ingatlansétákban a menüből a VR módra való rákattintással érjük el.

 

vr mod 2

 ITT ÉLŐBEN KI IS PRÓBÁLHATSZ EGYET A TELEFONODON

vr qr kod ingatlanseta

(QR telefonos appal beolvasható link a vr nézethez)

 

Jó szórakozást a sétákhoz!

A séták vr módban telefonon a Firefox béta vagy nightly változatokkal működnek jelenleg a legjobban, mert ezeknek a böngészőknek a fejlettsége már egy fejlettebb motort tartalmaz. Az érzékelhető különbség a képek mozgatásánál jelentkezik.