Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A séta összes korlátozása megkerülhető ezeknek a speciális linkeknek a birtokában, melyeket 3 napos időkorláttal vagy akár visszavonásig is megoszthatunk. A linkeket megbízottaknak és megtekintőknek adhatjuk.

Bizalmas linkek

Akkor lesz szükségünk olyan hozzáférési linkekre, melyek a nyilvános hirdetési nézeteket nem érintik, amikora sétát mindenfajta korlátozás nélkül szeretnénk megosztani valakinek. Ez a valaki lehet egy kolléga, egy családtag, egy barát, egy segítő, vagy egy olyan érdeklődő aki már volt kint az ingatlannál és az esetlegesen lezárt helyiségeket is látta már. 

 

  

HIRDETÉSI LINK:

https://data.ingatlanseta.hu/r1820787

( ebben a hirdetési linkben látható, hogy a zárt helyiségek nem látogathatók )

 

BIZALMAS LINK:

https://data.ingatlanseta.hu/p9222812

(A megkerülő bizalmas link által még az zárt helyiségek is megtekinthetők)

  

A bizalmas hozzáférési linkeket a bejelentkezés után az eladó kérheti le és ő is vonhatja vissza, ha arra szükség lenne.

ÉRVÉNYESSÉG

Visszavonásig

A bizalmas linkből egyszerre csak egy létezik. Ezt a linket oszthatja meg az eladó a bizalmasaival és segítőivel. Törekedjünk arra, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe. Ha ez mégis megtörténne a linket le lehet egy újra cserélni. Az új linket ismét el kell küldeni a beavatottaknak, mivel a régi megszűnt. A Bizalmas link csupán korlátozás nélküli ( Zárások, Engedélyek, Takarások ) megtekintésre alkalmas, hirdetésre alkalmatlan. Ha egy sétát többen is hirdetnének (ingatlanosok, tulaj, kollégák keresztértékesítésben), egymástól függetlenül, akkor erre a séta másolatok nyújtanak lehetőséget.

Az ingatlanséták korlátozások nélküli megtekintéshez bizalmas linkeket hozhatunk létre visszavonásig, vagy 3 napos időkorláttal.

3 napos lejárattal

 Az időkorláttal kért linkekből egyszerre több is lekérhető, melyek a készítéstől számított 3 napon belül megszűnnek. Ezeket olyan érdeklődőknek lehet kiküldeni, akik már voltak az ingatlanban személyesen, látták már azt teljesen, de még döntés előtt állnak. Ebben az esetben, ha 3 napon belül nem tudnak dönteni, a séta teljes megtekintéséhez újra fel kell venniük a kapcsolatot az eladóval és kérniük egy újabb 3 napra szóló linket.

3 napos