Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

 

 

Ingatlanvideóink a YouTube csatornánkon érhetők el.

 Az ingatlan videók nem azt adják, amit a séták, ezért is tökéletes kiegészítője lehet egy hirdetésnél a képeknek és a sétáknak.

A séték feladata az, hogy megismerhessük az ingatlant á-tól z-ig. Az ingatlanséta döntés előkészítő eszköz, melyet el lehet küldeni statikusnak, barátnak, családtagnak, finanszírózóknak véleményezésre, a nélkül, hogy nekik is ki kellene menniük az ingatlanhoz. A sétával lehet berendezést tervezni az ingatlanhoz és kialakítani az elképzelést a vétel utáni időszakra már előre.

A videó feladata más. Egy videó leginkább a hangulatot tudja megadni. Olyan mint egy színes, szagos, mozgó képgaléria. Nem lehet benne szabadon nézelődni. Csak a legjobb pillanatokat célszerű belevágni. Ha nem így teszünk akkor ott hibázunk, hogy a videó unalmas lesz, felesleges részletekkel. Ha az egész ingatlanon végig akarunk kígyózni akkor a hatás visszafele sül el. Az első 5-6 másodperc után a néző bele belehúz a kisfilmbe véletlenszerűen elkapva ezt azt. Egy 1-2 perc feletti filmnek ezért sincs értelme, mert kontrollálhatatlan mit néz meg és mit hagy ki az érdeklődő. Ezért is van népszerűságe a TIK-TOK jellegű short videóknak, amiben tömörítve látható a lényeg. Ezek 10 - 30 másodperces kis ízelítő videók, alatta a séta linkkel. Ilyeneket már érdemes a séta mellé betervezni.

YOUTUBE CSATORNÁNK >>

Több ezer elkészített videót tekinthet itt meg

 

image4

Kérheti videóját virtuális szereplőkkel is! Ilyenkor azt is megmutathatjuk, hogy milyen jó is lenne itt lakni már. 

1,5 perces fullhd videó

 

image7 

Ugyan az a videó állított formában telefonra és TIK-TOK-ra is short videóként 15 s-ban

  

 

Amennyiben videót is szeretne Ingatlansétájához, itt azt is meg tudja rendelni, ha a C csomagot választja.

 megrendeles gomb

 Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő? Szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése lenne?

Hívja munkatársainkat, vagy írjon emailt!

kapcsolat gomb