Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Szolgáltatásaink közé tartozik a drónos légifelvételek készítése. Nagyobb szabadon álló ingatlanokat érdemes nagy távolságból is bemutatni a környezettel együtt. Ugyanakkor figyelembe kell venni pár csöppet sem elhanyagolható tényezőt.

 

PÉLDÁK

 

a fenti ingatlan sétája itt érhető el )

 

 

 Mikor hasznosak a légi bemutatók? 

Egy drón segítségével körbe lehet repülni az ingatlant, ha nagy távolságból szeretnénk bemutatni azt. Ez főleg vidéken jön jól lovardák, villák, panziók, tanyák esetében, különösen, ha nagy birtok tartozik hozzájuk, tegyük fel erdővel, halastóval, minden olyasmivel, amelyet érdemes megmutatni nagyobb távolságból. A légikamerázás kizárólag külső terekre vonatkozik, hiszen egy drón pl. lakáson belüli röptetése technikailag meglehetősen kivitelezhetetlen és indokolatlan. Városon belül sincs értelme a légifelvételeknek, hiszen nem áll rendelkezésre semmi olyasmi, amire ezzel a módszerrel érdemes a figyelmet felhívni, nem is beszélve arról, hogy a légtérhasználatnak, a drónok röptetésének igen körülményes jogi szabályzásai vannak.

Fontos emellett megjegyezni, hogy a légifelvételek nem helyettesítik sem a sétát, sem a fotósorozatot. Teljesen más funkciót mutatnak be, és a beltér megörökítésére nem alkalmasak, hiszen egy ingatlanon belül nem lehet használni a drónt. Ez afféle kiegészítő opció (a megrendeléskor is a kiegészítőknél találjuk meg), amelyet a fent említett esetekben érdemes igénybe venni. Végeredményben egy profi, megvágott videoklipet kapunk majd, ahogy a fenti példa is mutatja.  

Drónfelvételt hasznos olyan ingatlanoknál kérni, amelyeket és amelyek környezetét érdemes nagy távolságból is megmutatni. 

 

Hogy tudjuk megrendelni?

 Amennyiben légifelvételeket szeretnénk, a megrendélésnél a tételek oszlopnál a 360-as ingatlanvideó opciónál kattintsunk a kiegészítőkre. Itt ezt követően meg is jelenik nekünk, hogy "légi felvétel drónnal". 

 

 

 

 

 

 megrendeles gomb

 

 

 Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő? Szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése lenne?

Hívja munkatársainkat vagy írjon emailt

kapcsolat gomb