Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Ingatlanséta funkciók

A könnyedén létrehozható és elhelyezhető címkékkel extra tartalommal egészíthetjük ki a látottakat.

Az Ingatlansétánkon belül lehetőségünk van címkék létrehozására, amelyek segítségével plusz tartalommal egészíthetjük ki a látottakat. A címkézés különösen akkor jöhet jól, ha többet szeretnénk elárulni az ingatlanunkról. 

A sétát nyilvános nézetben adjuk át, hogy minél szélesebb körben megtekinthető legyen.

A séta nyitottan kerül átadásra, korlátozások nélkül. A legtöbb esetben így is marad, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújthassa. Ha viszont szeretnénk a megtekintéseket szabályozni, akkor azt is megtehetjük.

A helyiségek közötti váltást könnyítik a lebegő, valamint a kép szélein lévő nyilak.

Az Ingatlanséta irányítása intuitív - azaz lehetővé teszi a gördülékeny navigációt -, mely egy fordított szemléletet követ: "Elsőnek használd, majd olvass!" Senki se szeret hosszas használati utasításokat olvasni. Nos, itt nem is kell. Minden irányítás egyszerű és kézenfekvő. Ha mégis segítségre lenne szükségünk, akkor egy segítő videó megtekintése a legegyszerűbb.

Az ingatlanséták korlátozások nélküli megtekintéshez bizalmas linkeket hozhatunk létre visszavonásig, vagy 3 napos időkorláttal.

A séta összes korlátozása megkerülhető ezeknek a speciális linkeknek a birtokában, melyeket 3 napos időkorláttal vagy akár visszavonásig is megoszthatunk. A linkeket megbízottaknak és megtekintőknek adhatjuk.

A séta archivált változata CD-re kiírva vagy letölthető változatban is kérhető, így megtarthatjuk emlékbe, és bármikor visszanézhetjük.

Lehetőség van archiválni és egy adathordozóra elmenteni a sétákat, mely nem igényli az internet elérést. A leggyakrabban akkor kérik, amikor emlékbe szeretnék elrakni az ingatlan sétáját, vagy nem garantált a stabil internet elérés.

A helyiség szerkesztő menüben könnyen létrehozhatunk csoportokat és hozzárendelhetünk helyiségeket.

Lehetőség van a helyiségeket csoportba foglalni. Ezek a csoportok, mint egy menürendszer alul jelennek meg a galéria felett külön füleken.

A séta archivált változata CD-re kiírva vagy letölthető változatban is kérhető, így megtarthatjuk emlékbe, és bármikor visszanézhetjük.

Hálózatfejlesztési kapcsolat

Az Ingatlanséta könnyedén megosztható közösségi oldalakon; megosztható például a séta Facebook 360-as és YouTube 360-as verziója.

A közösségi oldalakon való megjelenéssel nem csak az ingatlanra lehet a figyelmet felhívni, hanem a mögötte lévő személyre, cégre. Ha egy közösségi oldal aktív akkor egy szakember hamarabb kap felkéréseket.

A weboldalba illesztett sétát a teszt gombbal élőben ki is tudjuk próbálni.

A sétákat hatékonyan össze lehet hangolni akár saját értékesítési, akár listing hirdető, akár provider viszonteladói oldalakkal. A séta xml, api, kedvezmény kódos támogatást nyújt, le és feltöltésekkel a teljes automatizáltságig.

A benapozás funkcióval a csúszkák állítgatásával megfigyelhetjük, hogy az ingatlant egy adott időszakban honnan, mikor éri a legtöbb napfény.

Az ingatlan tájolása fontos szempont, egy ingatlan vásárlásnál. Hogy mely hónapokban, milyen napszakban merről és milyen erősséggel fog a nap besütni, az ablakon azt a napocskára kattintva figyelhetjük meg.

Ha egy sétát többen hirdetnek akkor jól jöhet a séta másolat, melyben csak a képek azonosak. A letiltások, az adatlap, a vízjel, a logó, az elérhetőségek és az összes lehetőség mind más és más. A séta másolatokat keresztértékesítéskor és közvetítéskor is használják.

A megfelelő eszközökkel VR nézetben is megtekinthetjük a sétát. VR módban is használhatjuk az alaprajzokat a navigációhoz.

A VR, azaz virtuális valóság egyre népszerűbb, és nem csak a játékosok számára. Az erősebb okos telefonok már gond nélkül elboldogulnak egy dupla képernyős üzemmóddal, ami a szem elé helyezve valósághű élményt kínál.

A jelenleg kilenc nyelven elérhető ingatlanséta automatikusan átveszi a böngésző nyelvét.

A séta automatikusan felveszi a böngésző nyelvét. Kilenc nyelvet ismer, így az is aki nem beszél magyarul  otthonosan tud benne tájékozódni. Ez főleg a külföldi érdeklődőknek kedvez és ezzel egyben az ingatlan eladójának is.

Az engedélykérés funkcióval a sétához való hozzáférés biztosítható feloldó kóddal, vagy pedig Facebook belépéssel.

 Az engedélykérés funkció arra ösztönözheti a látogatókat, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot! Viszont azokat kizárja, akik csak nézelődnek, keresgélnek.

 A kapcsolat teremtés gyorsasága mellett a kommunikáció hatékonysága az egyik legjobban támogatásra szoruló tényező egy eladási folyamatban. Erre az Ingatlanséta fejlett eszközökkel áll rendelkezésre.

A személyes tárgyak között jellemzően többek között a hűtőmágnesek is kitakarásra kerülnek.

Ingatlansétája elkészítésekor lehetőségünk van kitakarni különböző részleteket és vízjelet elhelyezni a sétákon.

A vízjelként beírt szöveg a beállítás után a séta egész felületén megjelenik.

A vízjeleket a sétába való belépés után adhatjuk meg szövegesen és tehetjük aktívvá. A vízjel védi a sétát az illetéktelen képernyőkép készítőktől. Amennyiben mi szeretnénk képeket készíteni a sétáról, használjuk a kép készítő funkciót, amit szintén bejelentkezés után tudunk elérni.

Az Ingatlansétában le tudunk zárni, el tudunk rejteni bizonyos területeket. A zárt területek a galériában is inaktívakban.

Elképzelhető, hogy Ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

A fogaskerékre, majd a lakatra kattintva könnyedén bejelentkezhetünk sétánkba a saját adatainkkal, hogy hozzáférhessünk a plusz funkciókhoz.

Minden szerkeszthető funkció, minden beállítás a bejelentkezés után lesz elérhető. Bejelentkezési lehetőséggel a séta tulajdonosa rendelkezik, melyet emailen kap meg a séta átadásánál.

Az adatlap kitöltése rendkívül fontos, hisz ez információt tartalmaz az ingatlanról és az eladóról egyaránt, és segíti a kapcsolatfelvételt.

Az adatlap vonatkozik az eladóra és az ingatlanra egyaránt, melyet a séta jobb felső részében lehet megtalálni. Az adatlapot érdemes frissen tartani, hogy az érdeklődők mindig megtalálják az eladót, bárki is osztja tovább a sétánkat.