Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Lehetőség van archiválni és egy adathordozóra elmenteni a sétákat, mely nem igényli az internet elérést. A leggyakrabban akkor kérik, amikor emlékbe szeretnék elrakni az ingatlan sétáját, vagy nem garantált a stabil internet elérés.

 

Internet nélküli használat

 

Legyen telefonnal buszon, tablettal kávézóban, vagy otthon számítógépen, bármikor, bárhol nézheti az Ingatlansétákat. Támogatott a Microsoft Windows xp-től felfele, Android és IOS rendszerek.

De mi van akkor, amikor nincs stabil internet kapcsolat vagy  már nincs szükségünk arra, hogy az interneten elérhető legyen az ingatlan? Akkor az ingatlansétát archiváltatni érdemes, melyet telefonunkon, számítógépeinken is tárolhatunk teljes egészében és onnan meg is nézhetjük akármikor.

 

A séta archivált változata CD-re kiírva vagy letölthető változatban is kérhető, így megtarthatjuk emlékbe, és bármikor visszanézhetjük.

 A séták CD-re kiírva, vagy letölthető változatban kerülnek átadásra. 

 

Az archivált változatot a megrendeléskor, vagy később is kérhető, amíg az anyag rendelkezésünkre áll. Ennek díja a megrendelés oldalon a tételek részletezésénél található.