Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Gyakran Ismételt Kérdések

Tulajdonosoktól

+Mennyi ideig tart a helyszíni munka?

Nagyságrendileg 100 m2 enként fél órával szoktunk számolni. Ennek az időnek elégnek kell lennie egy rendezett ingatlannál. Amennyiben a fotós úgy látja, hogy javaslatot tesz némi igazításra az idő növekedhet.

+Személyes tárgyakat ki lehet retusálni?

Nem retusáljuk, ki a képből, de eltakarjuk egy úgynevezett intarzia szerű képtorzítással a kiválasztott felületeket. Így nem lesz felismerhető az alatta lévő tartalom.

+Ha borús az idő, elmarad a fotózás?

Az időjárási körülmények miatt nem kell aggódni. A fotós figyelembe fogja venni a fotózáskor. A képeket hozzá illő különleges szűrőkkel látjuk el, mellyel akár napossá is varázsolhatjuk a felvételeket.

+Az én házam felújításra szorul. Hogy lesz értelme az Ingatlansétának?

Ugyan úgy, ahogy egy használt kocsinak amikor meghirdetjük. Egy használtabb ingatlannál a séta hasznosabb is, mint egy felújítottnál, hiszen a vevőnek ki kell találnia, hogy lesz jó az az ingatlan neki ahhoz, hogy nyugodt szívell megvehesse.

+Ha elkel az ingatlanom, megtarthatom a kész anyagot?

Ha jelzi felénk, hogy sikeresen eladta ingatlanát, az ingatlan lekerül az internetről. Ebben az esetben lehetőség van rá, még egy hóbnapig, hogy letöltse és elrakhassa emlékbe. Ezt külön kérni kell, hogy elkészülhessen a letöltő link az ügyfélszolgálaton.

+Elfelejtettem a jelszavam, mi a teendő?

A menü jobb oldalán a fiók adatoknál ahol regisztrált, tud új jelszót kérni és megadni.

+Mit tegyek, ha hirtelen el kell mennem és nem tudom megvárni a fotóst?

Természetesen mindig felmerülhetnek váratlan sürgős események. Ebben az esetben a központot kell hívni. A szervezés zárása mindig előző nap 9 óráig történik, amíg lehet szabadon módosítani. Ez utáni módosításnak egy készenléti költsége lesz.

Ingatlan közvetítőktől

+Több ingatlant kezelek. Kaphatok kedvezményt?

Irodáknak és közvetítéssel foglalkozó szamélyeknek különleges csomagokkal állunk rendelkezésre. A csomagok megismeréséhez kérjük regisztráljon közvetítőként oldalunkon.

+Van mód személyes megbeszélésre?

Ha nem is személyesre, egy jól működő megoldással állunk ügyfeleink szolgálatára videókonferencián keresztül. Ehhez nem kell semmi különösebb eszköz, mint egy laptop, asztali számítógép, vagy egy telefon.

+Van mód személyes bemutatóra?

Workshopokat minden évben több alkalommal szervezünk. Ha egy iroda igényli a személyes bemutatót akkor erre ingyenes lehetőséget biztosítunk. A workshopot akár az ingatlanirodába a szokásos meetingre is lehet kérni.

+Van mód online bemutatóra?

Online interaktív előadásokra közvetítők regisztrálhatnak. Az előadásokhoz adott időpontokban az Ingatlanséta Live csatornáján lehet csatlakozni. Itt akár kérdéseket is lehet feltenni, melyet az előadó élőben válaszol meg live videón keresztül.

+Hova kell beírni a megrendelésnél a kedvezmény kódomat?

A megrendelés fülön kell a megrendeléshez szükséges ingatlan adatokat megadni. A közepén a "Megrendelői adatok" sáv szétnyílik és ott lesz lehetőség a kedvezmény kód beírására, melyet, ha a rendszer felismer az összeg azonnal módosul.

+Ha az ügyfelemnek légi felvétel, vagy látványterv is kell, hol tudom megrendelni?

A megrendelés fülön kell a megrendeléshez szükséges ingatlan adatokat megadni. A közepén a "Tételek" sáv szétnyílik ha rákattintunk és megjelennek az egyéb lehetőségek kiválasztási lehetőségei. Itt megtalálható minden kérhető extra.