Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Az ingatlanhirdetéseket böngészve manapság még a képek dominálnak. Így azzal kell kezdenünk a hirdetés feladását, hogy feltölünk pár jó képet. Ha az érdeklődőt sikerült már a listanézetben megfogni akkor már csak egy lépés, hogy többet is meg akarjon tudni az ingatlanról. Ekkor jön az ingatlanséta ideje! 

 

 

Egyedi fotók készítéséről többet itt.

 

A képek fogják meg az érdeklődőt, a séta segíti az eladást.

 A jó képek jó benyomást keltenek. Az, hogy valaki tud fényképezni, nem garantálja azt, hogy értékesítési szempontból jó képeket is készít. Az ingatlanokat mindig sokkal nehezebb fényképezni mint tárgyakat vagy személyeket. Nagy vagy kis teret hagyományos objektívvel messziről lehet csak fotózni. És itt a telefonokat meg se említem. Egy ingatlan fotózáshoz speciális nagylátószögű lencsék kellenek, hogy abból ne csak a bútorok látszódjanak, hanem a szoba is, méghozzá egyben. És ez csak a jéghegy csúcsa. Itt nem beszélek még a finomságokról, melyek ugyanazzal a technikával készülnek, amit az ingatlansétáink.

mozaik

 Az Ingatlanséta csomaghoz hozzátartozik a teljes képgaléria is.

TELJES GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

Az Ingatlanséta csomag része a teljes képgaléria is.

 

  Magas minőséget a technológia biztosítja

 

 Azt már sokan tudjak, hogy nem a pixel szám növelésével leszkek a képek szebbek! De nem biztos, hogy mindenki érti is, hogy miként kell ezt érteni. A pixelszám a méretet jelenti, azaz hiába készítünk lepedő méretű fotókat, ha csak képeslap méretben lehet az interneten megjeleníteni. Ezért inkább másra, a kép tartalmára és a készítésnek módjára kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

5 1

 A HDR képeknek köszönhetően, ami az ingatlansétáknál is használunk nincs sötét részlet, vagy kiégett ablak. A képek kiegyenlített fényviszonyokkal és magas dinamikatartománnyal másolják le a természetes, szemünkhöz hasonló látványt. 

l h

Ösztönösen, az ilyen kép jobban tetszik az embereknek, hisz közelebb áll a valósághoz. A HDR technikát túlzásba is lehet vinni, ilyenkor a képek szürreálissá válhatnak. A határon meg kell állni amikor magunk se tudjuk, hogy ez valóság-e vagy ábránd.  Ilyen egy jó kép!

 

 

INGATLAN FOTÓK  KONTRA INGATLANSÉTA

 Bár a képek csodásak is lehetnek, akkor sem állanak össze az ember előtt úgy, hogy azon el lehessen igazodni. A hirdető portálok sem könnyítik meg a dolgot az általában 10 darabra maximalizált feltölthető képdarabszámmal. De mit is ér 10 db kép, plusz egy műszaki alaprajz annak aki inkább vizuális beállítottságú? Itt fogalmazódott meg az igény valami újra. Hogy érezzük körülöttünk a teret, láthassuk az egész ingatlant egyben és hogy kiismerjük magunkat rajta, akár jártunk már a helyszínen akár nem.  Erre való az eddigi legtökéletesebb eszköz a virtuális séta, melynek speciális eladó és kiadó ingatanokhoz készített változata, az ingatlanséta. Ingatlansétákról többet itt olvashat.

  

 

Amennyiben profi képsorozatot is szeretne, megrendelheti önmagában is, de ingatlansétával együtt ez is alapfelszereltség a B csomagban.

 megrendeles gomb

 Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő? Szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése lenne?

Hívja munkatársainkat vagy írjon emailt

kapcsolat gomb