Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Ha egy sétát többen hirdetnek akkor jól jöhet a séta másolat, melyben csak a képek azonosak. A letiltások, az adatlap, a vízjel, a logó, az elérhetőségek és az összes lehetőség mind más és más. A séta másolatokat keresztértékesítéskor és közvetítéskor is használják.

 

 

Ingatlanséta másolatok

Másolatokat akkor készít az eladó, ha be szeretne vonni másokat is az eladásba. Ilyenkor készít egy másolatot a megbízottaknak, amihez biztosít jelszavas hozzáférést a rendszer. így a másolatok korlátozottan, de külön életet élhetnek az eladó felügyelete mellett. Jórészt akkor készítenek másolatot az eladók, ha megbíznak egy vagy több ingatlan értékesítőt az ingatlanjuk eladásával, vagy akkor amikor ingatlan közvetítők kereszt értékesítésben használják fel az ingatlansétát. A másolatokhoz a meghívottak kicserélhetik az elérhetőségeket a sajátjukra és elvégezhetik ugyanazon beállításokat, mint egy saját sétánál. A másolatokból újabb másolatok viszont nem készíthetőek.

blog kepek 0014s 0004 rteg 1

Az eredeti séta melyből a másolatok kiadhatók.

 

Másolatok létrehozása 

A másolatokat bejelentkezés után lehet létrehozni, az üzlet nevű részen belül. Egy új másolat kiadásához meg kell adni a meghívott kedvezményezett Nevét és email címét. A meghívásról emailben értesítést kap mindkét fél.A meghívott megkapja a belépési adatokat, a séta másolat linkjét és a belépési kódját. A belépési kódot a meghívó nem ismeri, így a szerkesztésbe innentől már nem tud részt venni. Viszont a hozzáféréseket vissza tudja vonni, ha úgy látja jónak.

 blog kepek 0003s 0006 rteg 82

Séta másolatok készítése és kezelése az üzlet menü alatt.

Másolatok tiltása

A kiadott másolatok hozzáférését fel lehet függeszteni és meg is lehet szüntetni tetszés szerint.

Másolatok függetlenek egymástól

 A lényeg pont az, hogy az egyes másolatok ne utaljanak nyiltan egymásra, az egyikből a másikba nincs átjárás. Minden különbözik, csak a képek ugyanazok. Különböznek a linkek, a megosztás, a tiltások, az adatap, a kapcsolatok, minden. Tehát, ha valaki egy másolattal hirdet, biztos lehet abba, hogy a mellett, hogy egy teljes értékű sétával rendelkezik, az összes elérhetőség a másolat sétából hozzá fog vezetni. 

blog kepek 0003s 0005 rteg 86

 Ebbe a másolatba

a hirdető ízelítő funkciót használ és az adatlapja is más. Feloldókód: 2018

 

vizjel2

Ebbe a másolatba

három külső helyiség le van zárva, van vízjel és az adatlap is más természetesen.

Példák használatra

Például, ha egy tulajdonos együtt dolgozik más közvetítőkkel is, akkor mindegyiknek adhat a sétájából egy másolatot a hirdetésekhez, miközben az eredetit megtartja magának. Mindegyik másolat külön szerkeszthető a másolatokhoz kiküldött belépési azonosítókkal. Ha a szerződés lejár, a másolat megszüntethető.

Másik példa, amikor közvetítők együttműködnek, de külön hirdetnek. Ez lehet cégeken belül, de lehet cégen kívüli együttműködés mellett is. A diszkréció és a biztonság itt is teljes mértékben adott a kerszt értékesítésekhez.