Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A séta automatikusan felveszi a böngésző nyelvét. Kilenc nyelvet ismer, így az is aki nem beszél magyarul  otthonosan tud benne tájékozódni. Ez főleg a külföldi érdeklődőknek kedvez és ezzel egyben az ingatlan eladójának is.

 

 

 

Ingatlanhirdetés külföldieknek

Egy németországi házaspár, akiknek gyermeke Magyarországon folytatja főiskolai tanulmányait, az Ingatlanséta segítségével talált rá a megfelelő lakásra. Annyira hiteles volt a séta , hogy előzetes személyes találkozóra már nem is volt szükség, csak az ingatlan megvétele során látták először az ingatlant. És ez egy olyan történet, mely Szegeden esett meg és a tanácsadó hitetlenkedve mesélte, hogy azt kérték tőle, hogy ha tényleg olyan az ingatlan, amilyen a sétában volt akkor az első megtekintésre készüljön szerződéssel, mert kifizetik az ingatlant helyben.

Kétségkívül, az ilyen és ehhez hasonló sikereket segítik a többnyelvet ismerő séták. A Google pozícióban is egy német nyelvű séta egy németnek előrébb fog megjelenni, mint ugyanaz csak magyar nyelven. Ha dolgozunk külföldi ingatlanirodákkal, értékelni fogják erőfeszítéseinket, hogy az anyanyelvükön szólítjuk meg az ügyfeleiket. Ez lényegesen megkönnyíti a kapcsolatfelvételt a tulajdonos és az ingatlankereső között, nem utolsó sorban pedig érthető, hogy a külföldiek abba a személybe fektetik a bizalmat, akik közvetlenül, az anyanyelvükön  is kommunikálnak. 

A jelenleg kilenc nyelven elérhető ingatlanséta automatikusan átveszi a böngésző nyelvét.

 Az Ingatlanséta kilenc nyelven jelenik meg a böngészőkben, átvéve a használt böngészőnk alap nyelvet.

Ha a böngésző nyelve a kilenc nyelvtől  eltérő akkor az alap angol nyelvven lesz Nála elérhető a séta. Az automata nyelv váltót manuálissá is lehet tenni, ekkor mindig azon az egy nyelven fog a séta betöltődni független a böngészőtől.

 

Hirdessünk akár külföldön is

 Külföldön is a magyarokhoz hasonló hirdetőportál van, melyen lehet akár ingyen is hirdetni. A magyar portálokat is böngészik a külföldiek, így Magyarországon  itt is hasznosak a nyelvi változatok. Ne feledkezzünk meg a közösségi oldalakról sem. A keresőbe elég csupán beírni pár kulcsszót és csoportok százai, ingatlannal foglalkozó felületek ezrei nyílnak meg előttünk. (Például: berlin flats, flatshare london...)