Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Szolgáltatások

A tervekből lemodellezett séta ugyanúgy működik, mint egy hagyományos séta; a különbség annyi, hogy ez egy elképzelt valóságot ábrázol.

Még nincs kész az ingatlan, de már szeretnénk hirdetni?   Ha nincs még mit fotózni, akkor  Önnek látványtervre van szüksége az ingatlan bemutatásához. Egy egyszerű alaprajz alapján elkészítjük látványtervét. Felépítjük a helyiségeket, berendezzük és végül sétává is alakítjuk.

A 360 fokos Ingatlanséta könnyedén beilleszthető weboldalakba, csatolható hirdetésekhez.

Az Ingatlansétával nincs se térben, sem időben akadály. Ha így hirdeti ingatlanát, gyorsabban kap komoly ajánlatokat.

Drónfelvételt hasznos olyan ingatlanoknál kérni, amelyeket és amelyek környezetét érdemes nagy távolságból is megmutatni.

Szolgáltatásaink közé tartozik a drónos légifelvételek készítése. Nagyobb szabadon álló ingatlanokat érdemes nagy távolságból is bemutatni a környezettel együtt. Ugyanakkor figyelembe kell venni pár csöppet sem elhanyagolható tényezőt.

Az Ingatlanséta csomaghoz hozzátartozik a teljes képgaléria is.

Az ingatlanhirdetéseket böngészve manapság még a képek dominálnak. Így azzal kell kezdenünk a hirdetés feladását, hogy feltölünk pár jó képet. Ha az érdeklődőt sikerült már a listanézetben megfogni akkor már csak egy lépés, hogy többet is meg akarjon tudni az ingatlanról. Ekkor jön az ingatlanséta ideje!