Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A VR, azaz virtuális valóság egyre népszerűbb, és nem csak a játékosok számára. Az erősebb okos telefonok már gond nélkül elboldogulnak egy dupla képernyős üzemmóddal, ami a szem elé helyezve valósághű élményt kínál.

 

 

 

VR SZEMÜVEGEK

Egy okos telefont is fel lehet használni  VR szemüvegnek, amennyiben a telefonnak van giroszkópos mozgásérzékelője, mely a fejmozgásokat képes követni.  Kell hozzá még egy VR szemüveges telefon tartó is, amit a fejünkre szerelve a lencséken át már valóságos térélményt kapunk. A szemüvegek nagyon különbözőek. Akad az egy dolláros papír modelltől a komolyabb műanyag változatokig minden.  A komolyabb márkák önállóan telefon nélkül működnek számítógépre csatlakoztatva. Ilyen az Oculus Rif vagy a HTC Vive is.

vr board

  

Az élmény teljes, bár nem árt kapaszkodni, főleg, ha állva próbáljuk ki, hogy milyen egy ingatlanban "járkálni". A nyilak segítségével, a nyilakra nézve lehet az ingatlanban előre haladni. Csak hosszabban rá kell nézni a nyilakra és máris átléptünk az egyik pontból a másikba. 

blog kepek 0014s 0004 rteg 97

A VR módra váltást alul a fogaskarékre majd a szemüvegre kattintva érhetjük el.

blog kepek 0014s 0003 rteg 98

A telefonunkra a qr kóddal vihető át a séta, vagy írjuk be a linket ami a böngészőben megjelenik miután a VR mód gombra kattintunk.

blog kepek 0014s 0002 rteg 99

A képernyő osztott állapotban. A középső pontot kell a nyílon rajta tartani kis ideig a kattintáshoz.

A megfelelő eszközökkel VR nézetben is megtekinthetjük a sétát. VR módban is használhatjuk az alaprajzokat a navigációhoz.

 Nézzünk lefele a térkép nézethez!

blog kepek 0014s 0000 rteg 123

A galériát is segítségül lehet hívni.

 

 ITT ÉLŐBEN KI IS PRÓBÁLHATSZ EGYET A TELEFONODON

qr vr r1820787

(QR telefonos appal beolvasható link a vr nézethez)

 

Jó szórakozást a sétákhoz!

A séták VR módban telefonon a Firefox béta vagy nightly változatokkal működnek jelenleg a legjobban, mert ezeknek a böngészőknek a fejlettsége már egy fejlettebb motort tartalmaz. Az érzékelhető különbség a képek mozgatásánál jelentkezik.