Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Legfrissebb Bejegyzések

A Házbank egy népszerű hirdetés áttöltő, mely már a hirdetés tartalmában az Ingatlanséta linkeket is áttölti a fogadó hirdető oldalakra. A Házbank szolgáltatásait ingatlan irodák használják akik időt és energiát akarnak megspórolni, melyet értékesítésre forgathatnak vissza.

Az Ingatlanforrás rendszere már több mint 20 éve hatékonyan szolgálja az ingatlan közvetítőket. Teljes körű megoldásaival komplett hálózatokat is kiszolgál. A szolgáltatások közül nem maradhat el a biztonságos keresztértékesítéstől elkezdve az alaprajz rajzoló modul sem. 

Az ingatlan- és ügyfél nyilvántartó szoftver + SEO ingatlanos weboldal ingatlanközvetítők és ingatlanirodák részére. A sikeres ingatlanközvetítés nélkülözhetetlen eszköze: több értékesítés, elégedett ügyfelek. Próbálja ki 30 napig ingyen.

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége a független ingatlanközvetítők modern védőbástyája. Az ingatlanszakmában független szakmai testületként összefogjuk és segítjük a kis- és középvállalkozói szférában működő gazdasági társaságokat, egyéni vállalkozókat.

Ne csak az ügyfelei ingatlanjaiban gondolkozzon! Irodájá és szolgáltatását is megismerhetik websétán keresztül az érdeklődők. A sétáját feltöltjük weboldalára, csatlakoztatjuk a Google utcanézethez és beillesztjük a Facebook oldalába, hogy könnyen rá találjanak.


 

A LEGSZEBB IRODÁK

 

 r141570csapatunk 7403.44-32.90141.58

 Keszthelyi Otthon Centrum

 

 r1613448iroda 2-98.1417.03100.00

TOP3 ingatlaniroda Budapest

 

Vagy Önre találnak, vagy Ön talál az ügyfeleire. Még, ha az utóbbi is a dominánsabb, egy felöl biztos lehet. A leendő ügyfelei meg fognak bizonyosodni Róla, így vagy úgy, hogy jó helyre került-e a szerződésük. Ugye adottak az internetes keresők, mely segítségével Önre, irodájára ráellenőrizhetnek. Ha itt jó benyomást kelt, akkor már fél sikert könyvelhet el. Építkezzen jó megjelenésére és töltse fel a Google adatlapját, hogy a keresési találatok közül könnyen Önre találhassanak. Minél gazdagabb és jobb az adatlapja annál előlrébb kerül a találati listákon még egy olyan kulcsszóra is, mint például= (ingatlanok, Budapest) S zeretné, ha irodája előkelő helyen szerepeljen a Google adatbázisában? Jó lenne, ha a térképen az utcanézetből be lehetne menni az Irodába is? Ha Ön is szeretné,  akkor Websétára is szüksége lesz. A Webséta nem más, mint az Ingatlanséta utcanézethez csatolható változata.

Ha Ön is büszke irodájára, szívesen látja ügyfeleit, ne habozzon. Egyeztessen időpontot fotózásra, hogy minél előbb elkezdhessen irodájának dolgozni sétája!

 

Minden évben tartunk munka megbeszéléseket a  közvetítő cégeknél. Hetente rendezünk online konferenciákat szakmai témákban.