Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Ne csak az ügyfelei ingatlanjaiban gondolkozzon! Irodájá és szolgáltatását is megismerhetik websétán keresztül az érdeklődők. A sétáját feltöltjük weboldalára, csatlakoztatjuk a Google utcanézethez és beillesztjük a Facebook oldalába, hogy könnyen rá találjanak.


 

A LEGSZEBB IRODÁK

 

 r141570csapatunk 7403.44-32.90141.58

 Keszthelyi Otthon Centrum

 

 r1613448iroda 2-98.1417.03100.00

TOP3 ingatlaniroda Budapest

 

Vagy Önre találnak, vagy Ön talál az ügyfeleire. Még, ha az utóbbi is a dominánsabb, egy felöl biztos lehet. A leendő ügyfelei meg fognak bizonyosodni Róla, így vagy úgy, hogy jó helyre került-e a szerződésük. Ugye adottak az internetes keresők, mely segítségével Önre, irodájára ráellenőrizhetnek. Ha itt jó benyomást kelt, akkor már fél sikert könyvelhet el. Építkezzen jó megjelenésére és töltse fel a Google adatlapját, hogy a keresési találatok közül könnyen Önre találhassanak. Minél gazdagabb és jobb az adatlapja annál előlrébb kerül a találati listákon még egy olyan kulcsszóra is, mint például= (ingatlanok, Budapest) S zeretné, ha irodája előkelő helyen szerepeljen a Google adatbázisában? Jó lenne, ha a térképen az utcanézetből be lehetne menni az Irodába is? Ha Ön is szeretné,  akkor Websétára is szüksége lesz. A Webséta nem más, mint az Ingatlanséta utcanézethez csatolható változata.

Ha Ön is büszke irodájára, szívesen látja ügyfeleit, ne habozzon. Egyeztessen időpontot fotózásra, hogy minél előbb elkezdhessen irodájának dolgozni sétája!