Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Az Ingatlansétánkon belül lehetőségünk van címkék létrehozására, amelyek segítségével plusz tartalommal egészíthetjük ki a látottakat. A címkézés különösen akkor jöhet jól, ha többet szeretnénk elárulni az ingatlanunkról. 

A könnyedén létrehozható és elhelyezhető címkékkel extra tartalommal egészíthetjük ki a látottakat.

Ha a sétán belül látottakon kívül további információt, tartalmat kívánunk megosztani, legyen az kép, szöveg, vagy videó, rendelkezésünkre áll az ingatlanséta címkézés funkciója.  Elkészíthetünk ugrócímkéket, amelyek egy adott oldalra, pl. Facebook oldalunkra irányítják az érdeklődőt, vagy éppen a sétán belül irányítanak át egyik helyről a másikra. A funkció akkor lesz elérhető, miután bejelentkeztünk saját felhasználói adatokkal. A fogaskerékre kattintva, bejelentkezés után elérhetővé válik a címkézés funkció, és az "új címke" opcióval már hozzá is adhatjuk a sétához a címkénket. A címkét a térben bárhova elhelyezhetjük, illetve rákattintva szerkeszthetjük a tartalmát. 

Tartalomként elhelyezhetünk képet, szöveget, YouTube videó linkjét, vagy egyéb linkeket, amelyek további információhoz vezethetik az érdeklődőt. A létrehozott tartalmat bármikor módosíthatjuk. Ne felejtsük el, hogy a címke csak mentés után lesz látható.

A tartalom szerkesztésekor lehetőségünk van ún. ugrólinkek létrehozására, amelyek egy másik oldalra irányítják át a megtekintőt, ahol további információra lelhet. Ez esetben a címkére kattintva a tartalom menüpontnál az ugrólink opciót kell kiválasztanunk. 

A címkéket a sétánkhoz hasonlóan megoszthatjuk linkkel is. Ehhez nem kell mást tennünk, mint rákattintani a címkére, kimásolni a linket, majd beilleszteni a kívánt helyre. Ezután a link megnyitása után maga a címe fog megjelenni, miután  betöltött maga a séta is.

Megadhatunk belső linkeket is a címkézésben, amelyek arra jók, hogy az ingatlanon belül az egyik pontból a másikba navigálnak bennünket, ily módon ugrálhatunk pl. a földszint és az emelet között. Ez történhet bármilyen link megadásával, legyen az ugrólink, vagy a címkén belül elhelyezett link.

Készíthetünk láthatatlan címkéket, amelyeket saját magunknak, tulajdoképpen jegyezetelés céljából hozunk létre, hogy számunkra hasznos információt rögzítsünk (pl. melyik bútor mennyibe került), amelyet nem szeretnénk, hogy más is lásson. A szemecske ikon használatával állíthatjuk a címke láthatóságát. Ezekek a címkék a bizalmas linkekkel sem lesznek láthatóak, kizárólag mi érhetjük el őket a saját felhasználói adatainkkal való bejelentkezést követően.  

Egy hasznos beállításik lehetőség a címke ikonok szerkesztése. Ezt a címke szerkesztésekor felül, bal oldalt láthatjuk. Kiválaszthatjuk magát az ikont, a színét és a telítettségét. Az ABC ikonnal egy tetszőleges hárombetűs karaktersort adhatunk meg. Ez igen hasznos és szembetűnő segítség abban, hogy a címkéket meg tudjuk különböztetni egymástól. 

A jobb oldalt található legördülő menüben megtalálhatjuk az adott séta összes címkéjét. Ha rákatattintunk bármelyikre, a képernyő automatikusan ráfordul a címkére, és megnyitja annak tartalmát. A címkék megtalálását segíti, hogy az alsó menüsor előnézeti képeinek jobb felső sarkában láthatjuk a címkék számát.

cimkezes

 

cimkezes2