Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Még nincs kész az ingatlan, ődivatú a berendezés, vagy üres, de már szeretnénk hirdetni?   Ha nincs még mit fotózni, vagy a látvány nem épp rózsás, akkor  Önnek látványtervre van szüksége. Egy egyszerű alaprajz alapján elkészítjük látványtervét. Felépítjük a helyiségeket, berendezzük és végül sétává is alakítjuk.

 

 ILYEN MOST, DE ILYEN IS LEHETNE!

 

Mutassa meg mit lehetne kihozni az ingatlanból és adja el jobb áron.

Látványterveket új, üres, berendezett, felújítandó és romos ingatlanokhoz készítünk. Mindegyik célja a jobb vételi ár elérése. Ebben segít az, hogy a látványtervek segítésével a jelenlegi állapot mellett meg tudjuk mutatni azt is, hogy milyen lenne az élete a vevőenk az ingatlanban a vásárlás után. Ha egy ingatlan jelenleg zsúfolt, vagy régies berendezéssel rendelkezik, esetleg üres már, vagy még kész sincs, nehéz mindezt elképzelni. A látványtervvel megmutatjuk mit is lehetne kihozni az ingatlanból és mindez mennyibe is kerülne (költségterv), még a megvétel előtt. Ez által a vevő már biztosabb döntést tud hozni az össz költség és a megmutatott elképzelés láttán. Valójban csak annyit teszünk, hogy megmutatjuk mennyit is ér az ingatlan valójában még a jelenlegi állapotban is. Ezt az eladók tudják a legjobban. De mennyivel egyszerűbb és hatékonyabb szavak helyett inkább megmutatni az érdeklődőknek.

 

 VALÓSÁG ÉS LÁTVÁNYTERV EGY SÉTÁN BELÜL

 A séta megnyitása után a fejlécben lévő gombbal lehet váltani a nézetek között.

elotte utanna 360

PÉLDA A KOMBINÁLT SÉTÁRA >>

 

 megrendeles gomb

Látványtervekkel bővebben a latvanytervseta.hu oldalunk foglalkozik.  

 latvanytervseta

  

 

 

MINTÁK:

dontott

3D-s alaprajzok >>

 

 

 nappali2

Látvány belső képek >>

 

 

S122 6 - Photo

Látvány külső képek >>

 

 

image

360 Látványterv séták >>

 

 

image4

Látványterv videó filmek >>

 

 

Beruházókat komplett megoldásaink is érdekelhetik: 

EXTRÁK  >>

 

megrendeles gomb

 

 Mi kell a megvalósításhoz ?

 

1. Bármilyen mérethelyes alaprajz, vagy skicc

Nincs szükség semmi másra, mint egy hagyományos kétdimenziós méretezett alaprajzra és egy berendezési stílus kiválasztására. Ha nem csak belső, hanem külső látványterv is szükséges akkor, egy homlokzati rajzokra is szükség lesz. Egy engedélyes, vagy kiviteli terv már elég is, hogy az ingatlan modell felépülhessen, de ha az nem áll rendelkezésreakkor mi magunk is elkészíthetjük a lakás vagy ház kézzel rajzolt alaprajzát, ha a helyyiség méreteket is ráírjuk.

Látványterv séta készítéséhez elég egy egyszerű alapjrajz

Egy hagyományos alakhelyes  terv  épp elég a modellezéshez. 

 

2. Válasszunk egy nekünk tetsző berendezési stílust

Nem tudhatjuk, hogy a leendő tulajdonost mely stílusaal lehet megragadni. Egy modern, világos és letisztult, mégis otthonos stílussal nem lőhetünk mellé. Aki biztosra akar menni, azoknak több, egymástól eltérő sílusban berendezett lakást javaslunk. A berendezések között válthat az érdeklődő. 

  

     
min extravagans otthonos
 minimalista  extravagáns  otthonos
     
loft-cybele-980x520 fiatalos 29714 phonix home 1933
 loft  fiatalos  színes

 

Válasszon egy nappali, egy konyha, egy fürdő, egy háló képet az internetről, mely a kívánt stílust meghatározza.  

 

Ha külső képekre, vagy sétára is szükség van, határozzuk meg a burkolati anyagokat, színeket, tárgyakat. Ezek általában a homlokzati terveken már meg vannak adva.

 

1 héten belül kész is minden !

 

Gyakorlatilag minden ugyanúgy történik, mint egy kész, berendezett ingatlan esetében, azzal a különbséggel, hogy itt egy elképzelt valóságot láthatunk. Kapunk továbbá ugyanúgy egy QR kódot is, amely a mobiltelefonos felhasználást segíti. VR módban a megfelelő felszereléssel sétánk szintén megtekinthető lesz.

 

megrendeles gomb