Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Még nincs kész az ingatlan, de már szeretnénk hirdetni?   Ha nincs még mit fotózni, akkor  Önnek látványtervre van szüksége az ingatlan bemutatásához. Egy egyszerű alaprajz alapján elkészítjük látványtervét. Felépítjük a helyiségeket, berendezzük és végül sétává is alakítjuk.

Mi is az a látványterv séta ?

 

Értékesítés a tervezőasztalról

A látványterveket séta formájában elsősorban ingatlan értékesítésre használják beruházók és közvetítő cégek. Akik már a tervezőasztalról szeretnék értékesíteni az ingatlant. Emellett hasznos eszköz egy beruházónak a bankok fele is. A szükséges beruházási hitelek az értékesítések sikerére épülnek. A kockázatelemzésnél egy modern értékesítési eszköz bevonása a pozitív hitelelbírálatot erősíti. Tervező cégek a szolgáltatásaik bővítéseihez csomagban szokták a sétákat a beruházók felé kínálni, akik a fenti lehetőségek mindegyikét ki tudják használni. A beruházás vagy értékesítések sikere, megnő és jóval előrébb hozható. 

A képre kattintva egy épülő lakópark egyik típus lakásának látványterv sétáját érhetjük el:

 

 SÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

 További példák

KÉPEK + SÉTÁK

Lakópark - 16 lakásos

Nyolc típuslakást kellet elkészítenünk. A betendezésben szabad kezet kaptunk. A kérése a beruházónak annyi volt, hogy a lakások különböző lehetséges szín kombinációkban jelenjenek meg.

104 photos Photo - 6

 

       
101 402 103 104
       
       
       
       
       
201 203 302 401
       
INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA
       
KÉPEK KÉPEK KÉPEK KÉPEK

 

103 picture Photo - 2

 

Lakópark - 60 lakásos

A lakópark nyolc típuslakás mintegy hatvan lakásából áll. A típus lakások lettek kiválasztva és ugyanebben a stílusban berendezve. Ennek előnye, hogy ezzel hatvan lakást tudtak különállóan hirdetni úgy, hogy mindegyikhez a hozzájuk való sétát tudják bemutatni. A sokszor félrevezető illusztrációk helyett a sétákkal valós, döntés előkészítő segítséget kaptak az érdeklődők.

  

 6

104 b 106 b 114 b 216 b
104 106 114 216
       
       
       
       
223 b 228 b 331 b 443 b
223 228 331 443
       
INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA
       
KÉPEK KÉPEK KÉPEK KÉPEK

 

5

 

 Mi kell a megvalósításhoz ?

 

1. Bármilyen mérethelyes alaprajz

Nincs szükség semmi másra, mint egy hagyományos kétdimenziós méretezett alaprajzra és egy berendezési stílus kiválasztására. Ha nem csak belső, hanem külső látványterv is szükséges akkor, egy metszet rajzra és homlokzati rajzokra is szükség lesz. Egy engedélyes, vagy kiviteli terv már elég is, hogy az ingatlan modell felépülhessen. 

Látványterv séta készítéséhez elég egy egyszerű alapjrajz

Egy hagyományos alakhelyes  terv  épp elég a modellezéshez. 

 

2. Válasszunk egy nekünk tetsző berendezési stílust

Nem tudhatjuk, hogy a leendő tulajdonost mely stílusaal lehet megragadni. Egy modern, világos és letisztult, mégis otthonos stílussal nem lőhetünk mellé. Aki biztosra akar menni, azoknak több, egymástól eltérő sílusban berendezett lakást javaslunk. A berendezések között válthat az érdeklődő. 

  

     
min extravagans otthonos
 minimalista  extravagáns  otthonos
     
loft-cybele-980x520 fiatalos 29714 phonix home 1933
 loft  fiatalos  színes

 

Válasszon egy nappali, egy konyha, egy fürdő, egy háló képet az internetről, mely a kívánt stílust meghatározza.  

 

Ha külső képekre, vagy sétára is szükség van, határozzuk meg a burkolati anyagokat, színeket, tárgyakat. Ezek általában a homlokzati terveken már meg vannak adva.

 

2 héten belül kész is minden !

Minden megrendelés kompletten tartalmaz mindent:

Gyakorlatilag minden ugyanúgy történik, mint egy kész, berendezett ingatlan esetében, azzal a különbséggel, hogy itt egy elképzelt valóságot láthatunk. Kapunk továbbá ugyanúgy egy QR kódot is, amely a mobiltelefonos felhasználást segíti. VR módban a megfelelő felszereléssel sétánk szintén megtekinthető lesz.

r1718708sp001000

 3D alaprajz

 

 

 

Megrendelés

A látványterv megrendelését itt adhatja le, további segítséget az alábbi videóban kaphatunk hozzá:

 

Megrendelési videó segédlet

 

Határidők

Az elkészült látványterv sétában minden ingatlanséta funkció rendelkezésre áll, mely hirdetéseit sikerre viheti. A látványterv séta megrendelésétől és az 50% előleg átutalásától számított két hét múlva átadásra kerül a séta és a hozzá tartozó kiegészítőkkel együtt.

 

További példák és hasznos ötletek 

 

Felújítandó ingatlanhoz látványtervséta

Az alábbi esetben például ebből a polgári lakásból akár egy hostelt is ki lehet alakítani. Ebben az esetben a látványterv célja, hogy a befektetőknek ötletet adjon a hasznosításra és szemléletesen a megvalósítás felé terelje az ügyfelet. Sok leharcolt ingatlant szinte újként is el lehet adni egy jó elképzeléssel.

r1924207tarsalgo 342048.049.11100.00

ÁLLAPOT SÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

"Valójában a fenti és a lenti séta egy séta. A fenti és lenti nézet között lehet a sétán belül is váltani a sétán belül, a fejlécben lévő menüvel"

 

r1924207tarsalgo 132048.049.11100.00

LÁTVÁNYTERVSÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

 

Szerkezetkész ingatlanhoz látványtervséta

 

Ezek a látványterv séták össze lettek kapcsolva egy szerkezetkész közeli kiviteli fázissal. A jelenlegi állapot és a tervezett között a felső menüvel lehet váltani. Ennél a megoldásnál az ügyfél meggyőződhet a korrekt kivitelezésről, mely a vásárlási döntést elősegítő tényező.

r1924227 nappali 9 4.42 8.38 100.00

LÁTVÁNYTERVSÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

"Valójában a fenti és a lenti séta egy séta. A fenti és lenti nézet között lehet a sétán belül is váltani a sétán belül, a fejlécben lévő menüvel"

 r1924227 nappali 16 0.11 7.36 100.00

 LÁTVÁNYTERVSÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

további látványterv séták megtekintése