Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Az adatlap vonatkozik az eladóra és az ingatlanra egyaránt, melyet a séta jobb felső részében lehet megtalálni. Az adatlapot érdemes frissen tartani, hogy az érdeklődők mindig megtalálják az eladót, bárki is osztja tovább a sétánkat.

 

 

Adatlap

Fontos, hogy az adatlapot kitöltsük. A legszükségesebb megadni, az elérhetőségeinket és az ingatlan főbb adatait. Ha erről egy másik oldalon van bővebb tájékoztatás, csatolja be az adatlapban ezt a linket. Ne feledje, hogy az Ingatlanséta bárhova eljuthat. Tegye lehetővé, hogy az érdeklődő fel tudja venni önnel a kapcsolatot.

blog kepek 0014s 0004 rteg 1

Adatlap szerkesztése

Az adatlapot a  bejelentkezés után a fogaskarék > adatlap menüben lehet szerkeszteni. 

 Az adatlap kitöltése rendkívül fontos, hisz ez információt tartalmaz az ingatlanról és az eladóról egyaránt, és segíti a kapcsolatfelvételt.

 

Adatlap tovább

Ha van az ingatlanról már egy összefoglaló, vagy egy ingatlan aloldal, akkor érdemes arra irányítnunk, hogy az ingatlanról még többet is megtudhassunk. Ha nincs akkor érdemes lehet csinálni rá egy Facebook oldalt a márka kategóriában a szolgáltatások alatt. Itt a napi szintű eseményeket is tudod követni és tudsz kommunikálni az érdeklődőkkel. Ha hirdetést adsz fel, annak a linkje is jó lehet a további információ adásra.

adatlap facebook

Az adatlapot tovább is irányíthatjuk, mondjuk egy Facebook oldalra, amit kezelünk.