Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

 A kapcsolat teremtés gyorsasága mellett a kommunikáció hatékonysága az egyik legjobban támogatásra szoruló tényező egy eladási folyamatban. Erre az Ingatlanséta fejlett eszközökkel áll rendelkezésre.

 

 Az adatlapon adjuk meg elérhetőségeinket

Ez szinte magától érthetődő, hogy egy név, egy telefonszám és egy email cím kell, hogy rendelkezésre álljon. A hirdetési portálokon megadottak mellett a sétában is célszerű mindezt beállítani, hisz sosem lehet tudni honnan jön az érdeklődő. A séta sokszor önálló életet él és szinte követhetetlen milyen csatornákon hova kerül. A sétákat előszeretettel osztják meg a Facebookon, vagy küldik tovább másoknak emailen. Ha nincs kitöltve az adatlap, elveszthetünk olyan érdeklődőket akik ajánlás útján jutnak a séta linkjéhez valakitől. 

 

Azonnali válaszok

Az adatlapon érdemes bekapcsolni az azonnali válaszadási lehetőséget. Ez egy fejlett üzenő (chat) modul, melynek párját letölthetjük a telefonunkra. Amikor a telefonunk online a látogató látja, hogy jelen van és képes üzeneteket fogadni. Az azonnali válasz reményében többen használják ezt a felületet, mint az emailt, ha ez a funkció engedélyezve van. 

 

Élő videó és képernyő megosztás

Internetes telefonhívást bonyolíthatunk a funkció bekapcsolása mellett, melynek az internet díján kívül nincs további költsége. Viszont haszna annál nagyobb. A hívások történhetnek telefonról, vagy számítógépről, laptopról, tabletről. A hívásokat fogadhatjuk és indíthatjuk képpel, vagy kép nélkül. A kép lehet a kameránkon közvetített élő videó kép is, de talán nagyobb haszna van annak, amikor a számítógépünk asztalát osztjuk meg a másik féllel. Ilyenkor bár a távolságok határtalanok, mégis olyan, mintha egymás mellett ülne a két vagy több fél és egy számítógépet néznének. ez egy remek lehetőség arra, hogy egy irányított ingatlansétás bemutatót tartson az eladó az érdeklődőnek.