Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A Házbank egy népszerű hirdetés áttöltő, mely már a hirdetés tartalmában az Ingatlanséta linkeket is áttölti a fogadó hirdető oldalakra. A Házbank szolgáltatásait ingatlan irodák használják akik időt és energiát akarnak megspórolni, melyet értékesítésre forgathatnak vissza.

HIRDESSE INGATLANÁT MÉG HATÉKONYABBAN

ÉS TÖLTSÖN ÁT EGYSZERŰEN

 

 A Házbank nem csak áttöltést kínál az ingatlanosoknak. Hatékony rendszere keresztértékesítéssel is rendelkezik. Így az előfizetők egyszerre több ezer olyan ingatlant is kínálhatnak, melyeket más a kereszt értékesítésben részt vevő irodák vettek fel eladásra. Legyen öröme a használatában, immáron Ingatlanséta támogatással.

Tökéletes megoldás ingatlanközvetítőknek. Tölts át közel 60 hirdetési oldalra akár real time is! Kizárólag nálunk kapható hirdetési kedvezmények. Ingyenes regisztráció.Egy perc és már használhatod is. Keresztértékesítő csomag. Értékesítheted az Otthon Centrum, GDN és még közel 200 ingatlaniroda ingatlanjait. Jelenleg 237 iroda 9398 ingatlanját keresztértékesítheted! Teljes irodai folyamat lekezelése, magánlista-hideghívó funkciókkal, saját weboldallal, számlázó és CRM rendszerrel.

 

A Házbank segítségével áttölthető az Ingatlanséta

 

 hazbank ingatlanseta 600 szeles

 

  Amennyiben szeretné hirdetéseit hatékonyabbá tenni, kattintson az alábbi megrendelés gombra.

Válassza a B csomagot (ez az alapértelmezett), írja be az ingatlana négyzetméterét, a helyszínt és töltse ki a megrendelő adatokat. A Kitöltéssel a m2 függfényében megkapja az ingatlanséta + képgaléria elkészítésének árát.

 

 

 megrendeles gomb

 

 

Kérdése van még?

Csak az ingatlan egy részét szeretné bemutatni, vannak pritvát helyek is, esetleg személyes fényképek, tárgyak?

Az sem akadály. Ön azt tesz publikussá amit akar és azt rejt el amit szeretne a sétán belül.

Kattintson a kapcsolat gombra és hívjon minket 

 

kapcsolat gomb

 

 

 

Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő?

Hívja munkatársainkat vagy írjon emailt.