Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége a független ingatlanközvetítők modern védőbástyája. Az ingatlanszakmában független szakmai testületként összefogjuk és segítjük a kis- és középvállalkozói szférában működő gazdasági társaságokat, egyéni vállalkozókat.

  

 

HIRDESSE INGATLANÁT MÉG HATÉKONYABBAN

ÉS TÖLTSÖN ÁT EGYSZERŰEN

 

MIOSZ -ról pár szóban 

A MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) 1999. december 21-én létrehozott, önkéntes alapon szerveződött Szövetség, célkitűzései között szerepel az ingatlanközvetítői szakmai működés személyi és technikai színvonalának, hatékonyságának növelése, egységes gyakorlati irányelvek kidolgozása és érvényre juttatása, jogi-, szakmai- és gazdasági továbbképzések, konferenciák szervezése és koordinálása, valamint a Szövetség tagjainak érdekképviselete,  ill. a tagság fokozott együttműködésének megvalósítása.

miosz

 

Az érdekképviselet -az ingatlanszakmában viszonylag bonyolult meghatározása- lényegében a következőt jelenti számunkra:

  • az érdekképviseltek (ingatlanközvetítő és értékbecslő irodáink, tagjaink) számára anyagi, jogi, erkölcsi érdekeinek folyamatos / adott esetben egyszeri képviseletét vállaljuk fel, szakmán belül más szervezetek, személyek előtt.
  • az ingatlanközvetítői tevékenység szakmai összehangolását, a tagok szakmai fejlődését előmozdítsa, tevékenységük, szolgáltatásuk minőségének emelését segítse, ezzel a tagok tevékenységének szakmai elismerését kivívja.
  • tagjai érdekeit képviselje, jogaik érvényesítésében segítse és egységesen fellépjen gazdasági érdekeik és érdekvédelmük során. Fontos működési szempont a tagjai bevételnövelése és költségcsökkentése.

 

MIOSZ - rendszerén belüli séta kezelés

 

miosz234

Az ingatlan adatlapjánál a képek feltöltése mellett jelenik meg az ingatlanhoz tartozó ingatlanséta ajánlat. Az ajánlat elfogadásával a megrendelés megtörténik. A rendszer folyamatosan tájékoztatja a megrendelőt a folyamatról, mint a szervezésen belüli időpontokról, teendőkről, séta készültségről, visszatöltésről.

miosz23

 A sétákat, a képeket, a Facebook és Youtube megosztásokat a rendszer autómatikusan megjeleníti az ingatlan adatlapja mellett, miközben mindenről tájékoztat. így akár terepen vagyunk, akár az irodában, a folyamat nem fog belassulni, mindig lehet rá számítani. A visszatöltés után a rendszer az ingatlanportáloknak is küldi az adatokat, automatikusan.

( felhasználva: ingatlanséta api )

 

Ha szeretne ön is az oldalán ingatlansétát megjeleníteni használja az ingatlanséta apit automatizmusra.

  Amennyiben szeretné hirdetéseit hatékonyabbá tenni, kattintson az alábbi megrendelés gombra.

Válassza a B csomagot (ez az alapértelmezett), írja be az ingatlana négyzetméterét, a helyszínt és töltse ki a megrendelő adatokat. A Kitöltéssel a m2 függfényében megkapja az ingatlanséta + képgaléria elkészítésének árát.

 

 

 megrendeles gomb

 

 

Kérdése van még?

Csak az ingatlan egy részét szeretné bemutatni, vannak pritvát helyek is, esetleg személyes fényképek, tárgyak?

Ez sem akadály. Ön azt tesz publikussá amit akar és azt rejt el amit szeretne a sétán belül.

Kattintson a kapcsolat gombra és hívjon minket 

 

kapcsolat gomb

 

 

 

Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő?

Hívja munkatársainkat vagy írjon emailt.