Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Egy elkészült Ingatlanséta esetében sarkalatos kérdés, hol, hogyan tudjuk azt megosztani. Mostani cikkünkben ezeket a beillesztési módokról szeretnék pár szót szólni.

 

A multi link

A legklasszikusabb megoldás az úgynevezett multi link módszer, ami a címsorból való kimásolást, majd a kiválasztott oldalra való beillesztést jelöli. 

Ez módszer azonban több hibára is felhívta a figyelmünket, így alakítottunk a módszeren. Így amikor kimásolunk egy linket és azt megnyitjuk, kezdetben egy térképet látunk, ami megmutatja számunkra az ingatlant. Ez olyan plusz segítséget is nyújt számunkra, hogy a rendszer pozíciónál is minket, éppen hol állunk. Ezt természetesen megváltoztathatjuk a kívánt pontra való kattintással. Ebből a nézetből a frissítés, vagy az F5 gomb megnyomással térhetünk át, a konkrét Séta-nézetre.

Ezt azonban nem ajánljuk, mert nem a legkényelmesebb megoldás, a folyamatos újratöltések miatt, amik egy gyengébb internetkapcsolat esetén lényegesen ronthatja az élményt, amit egyébként okozna az Ingatlanséta használata.

 

Közösségi média felületek

A menüsávban található egy „Megosztás” gomb, ahol több opció közül is választhatunk. Legelsőnek a második leggyakoribb és legkényelmesebb megosztási formáról pár szót. Ez a bejegyzésekbe való megosztás. Programunk erre a Facebook, Twitter és Google+ megosztási lehetőségeket támogatja.

A Séta tulajdonosa kiválasztja, melyik közösségi oldalon kívánja megosztani, annak az ikonjára rákattint, majd ha a program kéri, belép a profiljába. Ezután a rendszer már meg is osztotta az Ingatlansétát a főképpel együtt.

6 megosztas6 megosztas02

 

Saját megosztási funkciók

Több saját megosztási funkciót tudunk ajánlani. Ebben a fejezetben ezekhez nyújtunk még egy kis magyarázatot pontosan mit is jelentenek.

A jelenlegi nézet beillesztése weboldalba lehetőség igazából azt takarja, amiből a nevéből következtetni lehet. Az épp aktuális nézetet illeszti be adott weboldalba. Itt lehetőséget kapunk, hogy a beillesztendő kép méretét kedvünkre átméretezzük, ezzel is elősegítve, hogy esztétikusan eltudjuk helyezni Ingatlansétánkat a weboldalunkon.

A link a jelenlegi nézethez lehetőség, ugyanezt a lehetőséget jelenti, azonban a rendszer itt egy elérési linket ad ki számunkra.

További formái a megosztásnak a kompakt nézetes és a térképes módok. Alapvetően ugyanúgy működik minden, mint az előző esetben, a különbség abban rejlik, amit a link birtokában láthatunk. A kompakt nézet esetén, a sétán nem jelenik meg semmi egyéb funkció (kivétel a nagyító ikon, amivel megnyithatjuk a teljes működésű sétát). Ez abban az esetben jó megoldás, ha csak kicsi méretben tudjunk elhelyezni weblapunkon az Ingatlansétát, és nem akarjuk, hogy a menüpontok foglalják el a kép jelentős hányadát.

A térképes opció hasonlóan a sima multi linkes opcióhoz pedig az ingatlan térképével indít.

Végezetül pedig maradt a rövid link készítése. Ez a link lerövidített változtata. Ezt leginkább újsághirdetéshez javasoljuk, illetve, ha karaktermegkötéses oldalakon akarunk hirdetni.