Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Elképzelhető, hogy ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

 

 

Privát helyek

Amennyiben úgy ítéljük, hogy némely helyet nem szeretnénk publikusan megmutatni a hirdetéseknél, bejelentkezés után elrejthetjük az általunk meghatározott helyeket az online látogatók elől. Ha az elrejtést, más szóval a helyiség letiltását elvégezzük akkor a sétában elhalványulnak a letiltott pontok a térképen és nem lehet eljutni egyik letiltott helyre sem.  Ha ismét bejelentkezünk akkor bármikor visszaállíthatjuk a letiltásunkat publikussá ismét.

 A funkció működéséről lépésről lépésre itt olvashat tovább.

 

Ha szeretnék mégis kivételezni  

Ha a hirdetésekhez a teljes séta csak egy részletét is használjuk, az előző pontben ismertetett letiltások alkalmazásával, lehet, hogy barátunknak, kollégánknak, vagy épp egy már az ingatlant ismerő ügyfelünknek szeretnénk biztosítani a teljes megtekintést, miközben  a hirdetésekben mindvégig megmaradnak az elrejtései. Ilyenkor minden sétának van egy egyedi privát linkj, amit szintén bejelentkezés után érhetünk el, ami megkerüli a letiltásainkat. 

Fontos! A „Privát linknél” a link birtokában lévő személy bármikor megtudja tekinteni az Ingatlansétát, így azt csak illetékes személynek érdemes odaadni. Létezik egy  „5 napos privát link” is, mely esetén a megtekintés joga 5 napra korlátozódik. Ez a link generálása után 5 nappal (120 órával később) elveszik, így 5 nap után nem tud belépni a link használója a teljes ingatlanba, csak a hirdetésekben is látható sétába.

  

Ne keverjük a Privát helyeket az Ízelőt funkcióval

Ameddig az Ízelítő funkció, valójában csak egy „előzetes csalogató megjelenés” a teljes Ingatlansétához, addig a Privát helyek célja a tényleges lezárása a kiválasztott nézeteknek.