Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Ingatlanséta funkciók

Az ingatlansétánkon belül lehetőségünk van címkék létrehozására, amelyek segítségével plusz tartalommal egészíthetjük ki a látottakat. A címkézés különösen akkor jöhet jól, ha többet szeretnénk elárulni az ingatlanunkról. 

A séta nyitottan kerül átadásra, korlátozások nélkül. A legtöbb esetben így is marad, hogy a legszélesebb körű tájékoztatást nyújthassa. Ha viszont szeretnénk a megtekintéseket szabályozni, akkor azt is megtehetjük.

Az Ingatlanséta irányítása intuitív - azaz lehetővé teszi a gördülékeny navigációt -, mely egy fordított szemléletet követ: "Elsőnek használd, majd olvass!" Senki se szeret hosszas használati utasításokat olvasni. Nos, itt nem is kell. Minden irányítás egyszerű és kézenfekvő. Ha mégis segítségre lenne szükségünk, akkor egy segítő videó megtekintése a legegyszerűbb.

A séta összes korlátozása megkerülhető ezeknek a speciális linkeknak a birtokában, melyeket 3 napos időkorláttal vagy akár visszavonásig is megoszthatunk. A linkeket megbízottaknak és megtekintőknek adhatjuk.

Lehetőség van archiválni és egy adathordozóra elmenteni a sétákat, mely nem igényli az internet elérést. A leggyakrabban akkor kérik, amikor emlékbe szeretnék elrakni az ingatlan sétáját, vagy nem garantált a stabil internet elérés.

Lehetőség van a helyiségeket csoportba foglalni. Ezek a csoportok, mint egy menürendszer alul jelennek meg a galéria felett külön füleken.

A közösségi oldalakon való megjelenéssel nem csak az ingatlanra lehet a figyelmet felhívni, hanem a mögötte lévő személyre, cégre. Ha egy közösségi oldal aktív akkor egy szakember hamarabb kap felkéréseket.

A sétákat hatékonyan össze lehet hangolni akár saját értékesítési, akár listing hirdető, akár provider viszonteladói oldalakkal. A séta xml, api, kedvezmény kódos támogatást nyújt, le és feltöltésekkel a teljes autómatizáltságig.

Az ingatlan tájolása fontos szempont, egy ingatlan vásárlásnál. Hogy mely hónapokban, milyen napszakban merről és milyen erősséggel fog a nap besütni, az ablakon azt a napocskára kattintva figyelhetjük meg.

Ha egy sétát többen hirdetnek akkor jól jöhet a séta másolat, melyben csak a képek azonosak. A letiltások, az adatlap, a vízjel, a logó, az elérhetőségek és az összes lehetőség mind más és más. A séta másolatokat keresztértékesítéskor és közvetítéskor is használják.

A VR, azaz virtuális valóság egyre népszerűbb, és nem csak a játékosok számára. Az erősebb okos telefonon már gond nélkül elboldogulnak egy dupla képernyős üzemmóddal, ami a szem elé helyezve valósághű élményt kínál.

A séta automatikusan felveszi a böngésző nyelvét. Kilenc nyelvet ismer, így az is aki nem beszél Magyarul  otthonosan tud benne tájékozódni. Ez főleg a külföldi érdeklődőknek kedvez és ezzel egyben az inhgatlan eladójának is.

 Az engedélykérés funkció arra ösztönözheti a látogatókat, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot! Viszont azokat kizárja, akik csak nézelődnek, keresgetnek.

 A kapcsolat teremtés gyorsasága mellett a kommunikáció hatékonysága az egyik legjobban támogatásra szoruló tényező egy eladási folyamatban. Erre az Ingatlanséta fejlett eszközökkel áll rendelkezésre.

Ingatlansétája elkészítésekor lehetőségünk van kitakarni különböző részleteket és vízjelet elhelyezni a sétákon.

A vízjeleket a sétába való belépés után adhatjuk meg szövegesen és tehetjük aktívvá. A vízjel védi a sétát az illetéktelen képernyőkép készítőktől. Amennyiben mi szeretnénk képeket készíteni a sétáról, használjuk a kép készítő funkciót, amit szintén bejelentkezés után tudunk elérni.

Elképzelhető, hogy Ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

Minden szerkeszthető funkció, minden beállítás a bejelentkezés után lesz elérhető. Bejelentkezési lehetőséggel a séta tulajdonosa rendelkezik, melyet emailen kap meg a séta átadásánál.

Az adatlap vonatkozik az eladóra és az ingatlanra egyaránt, melyet a séta jobb felső részében lehet megtalálni. Az adatlapot érdemes frissen tartani, hogy az érdeklődők mingig megtalálják az eladót, bárki is osztja tovább a sétánkat.

Az ingatlansétához kapott képek mellé  mi magunk is készíthetünk egyedi képeket a saját ízlésünknek megfelelően. A funkció bejelentkezés után érhető el.