Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Ingatlanséta funkciók

Az alábbi bejegyzésbe, azt mutatjuk be, miként is működik az Ingatlanséta, és mi hol található meg.

Facebook oldalunk 360 fokos megosztásaival népszerűsíthetjük ingatlanjainkat közvetlen az időegyenesen.

Egy elkészült Ingatlanséta esetében sarkalatos kérdés, hol, hogyan tudjuk azt megosztani. Mostani cikkünkben ezeket a beillesztési módokról szeretnék pár szót szólni.

Ingatlansétánkhoz a program statisztikát is készít. Ebben a bejegyzésünkbe ezt mutatjuk be.

A VR azaz virtuális valóság egyre népszerűbb és nem csak a játékosok számára. Az erősebb okos telefonon már gond nélkül elboldogulnak egy dupla képernyős üzemmóddal, ami a szem elé helyezve valósághű élményt kínál.

Számítógépek, okostelefonok, tabletek. Mára már a mindennapjaink részeivé váltak, ott vannak mindenhol.

 Az Ízelítő funkció arra ösztönözi a látogatókat, hogy az Ingatlansétán keresztül felvegyék Önnel a kapcsolatot!

Elképzelhető, hogy websétáját szeretné teljesen elrejteni. Ez akkor merülhet fel, amikor a tulajdonos még képeket se enged feltölteni az internetre. Ekkor használható a speciális privát nézet, ahol még egy ízelítő kép se jelenik meg nyilvánosan a belépő kód megadása nélkül, így zárva ki az illetékteleneket.

Ingatlansétája elkészítésekor lehetőségünk van intarziával kitakarni különböző elemeket.

Elképzelhető, hogy ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

Elképzelhető, hogy ingatlansétájában szeretne elrejteni bizonyos helyeket. Ezt bejelentkezés után könnyedén megteheti, majd később vissza is állíthatja.

A Kiemelés funkció segíthet számunkra rendszerezni ingatlanunk különböző helységeit. Így ennek használatával az alsó soron lévő indexképeket nem sorban láthatjuk, hanem elrendezhetjük őket saját menüpontokba.