Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Még nincs kész az ingatlan, de már szeretnénk eladni?  Az Ingatlanséta ebben is segítséget nyújt.  Ha nincs mit fotózni, akkor sincs gond! Egy egyszerű alaprajz alapján elkészítjük látványtervét. Felépítjük a helyiségeket, berendezzük és végül sétává alakítjuk.

Mi is az a látványterv séta ?

 

A képre kattintva egy épülő lakópark látványterv sétáját érhetjük el, mely a típus lakások közül az egyiket mutatja be. A megrendelő világos, modern és otthonos megjelenést kért. 

 

 SÉTA MEGNYITÁSA NAGYBAN

 

 További típus lakások 

A lakópark nyolc típuslakás mintegy hatvan lakásából áll. A típus lakások lettek kiválasztva és ugyanebben a stílusban berendezve. Ennek előnye, hogy ezzel hatvan lakást tudtak különállóan hirdetni úgy, hogy mindegyikhez a hozzájuk való sétát tudják bemutatni. A sokszor félrevezető illusztrációk helyett a sétákkal valós, döntés előkészítő segítséget kaptak az érdeklődők.

 

 

104 b 106 b 114 b 216 b
104 106 114 216
       
       
       
       
223 b 228 b 331 b 443 b
223 228 331 443
       
INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA INGATLANSÉTA
       
KÉPEK KÉPEK KÉPEK KÉPEK

 

 

Mi kell a megvalósításhoz ?

Nincs szükség semmi másra, mint egy hagyományos kétdimenziós méretezett alaprajzra és egy berendezési stílus kiválasztására. Ha nem csak belső, hanem külső látványterv is szükséges akkor, egy metszet rajzra és homlokzati rajzokra is szükség lesz. Egy engedélyes, vagy kiviteli terv már elég is, hogy az ingatlan modell felépülhessen. 

tervkritika-141-alaprajz

Egy hagyományos alakhelyes  terv  épp elég a modellezéshez. 

 

Válasszunk a berendezési stílusok közül!

Nem tudhatjuk, hogy a leendő tulajdonost mely stílusaal lehet megragadni. Egy modern, világos és letisztult, mégis otthonos stílussal nem lőhetünk mellé. Aki biztosra akar menni, azoknak több, egymástól eltérő sílusban berendezett lakást javaslunk. A berendezések között válthat az érdeklődő. 

  

     
min extravagans otthonos
 minimalista  extravagáns  otthonos
     
loft-cybele-980x520 fiatalos 29714 phonix home 1933
 loft  fiatalos  színes

 

Válasszon egy nappali, egy konyha, egy fürdő, egy háló képet az internetről, mely a kívánt stílust meghatározza.  

 

Ha külső képekre, vagy sétára is szükség van, határozzuk meg a burkolati anyagokat, színeket, tárgyakat. Ezek általában a homlokzati terveken már meg vannak adva.

r1820222sp001000

kert látványterv sétája

 

Mit kapunk?

A modellezést követően megkapunk egy 3D-s alaprajzot, egy 360-as Ingatlansétát és 360-as videót, valamint hagyományos, kétdimenziós képeket. Gyakorlatilag minden ugyanúgy történik, mint egy kész, berendezett ingatlan esetében, azzal a különbséggel, hogy itt egy elképzelt valóságot láthatunk. Kapunk továbbá ugyanúgy egy QR kódot is, amely a mobiltelefonos felhasználást segíti. VR mődban a megfelelő felszereléssel sétánk szintén megtekinthető lesz.

r1718708sp001000

 

 Felhasználók

A látványterveket séta formájában elsősorban ingatlan értékesítésre használják beruházók és közvetítő cégek. Akik már a tervezőasztalról szeretnék értékesíteni az ingatlant. Emellett hasznos eszköz egy beruházónak a bankok fele is. A szükséges beruházási hitelek az értékesítések sikerére épülnek. A kockázatelemzésnél egy modern értékesítési eszköz bevonása a pozitív hitelelbírálatot erősíti. Tervező cégek a szolgáltatásaik bővítéseihez csomagban szokták a sétákat a beruházók felé kínálni, akik a fenti lehetőségek mindegyikét ki tudják használni. A beruházás vagy értékesítések sikere, megnő és jóval előrébb hozható. 

 

Megrendelés

A látványterv megrendelését itt adhatja le, további segítséget az alábbi videóban kaphatunk hozzá:

 

Megrendelési videó segédlet

 

Határidők

Az elkészült látványterv sétában minden ingatlanséta funkció rendelkezésre áll, mely hirdetéseit sikerre viheti. A látványterv séta megrendelésétől és az 50% előleg átutalásától számított két hét múlva átadásra kerül a séta és a hozzá tartozó kiegészítőkkel együtt.

 

Átalakításhoz is látványterv séta

Ha egy ingatlant konkrét céllal kívánunk eladni, mint az alábbi esetben, ahol egy polgári lakást hostelnek kínáltak, akkor a látványterv megint csak remek lehetőséget kínál az elképzelés bemutatására. Az alábbiakban egy pár ilyen átalakítási lehetőségre mutatunk be pár példát.

Hostelnek kínált ingatlan jelenlegi állapot sétája

Kávézóvá alakítható látványterv séta

Panzióvá alakítható látványterv séta

Üzlethelyiséggé alakítható látványterv séta

Kastélyszállóvá alakítható látványterv séta

Fotózva / látványtervvel berendezve egy lakás