Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Ahhoz, hogy minél gyorsabban el tudják adni ingatlanjainkat, jól jön a tapasztalt segítség!

 

Néhány szempontot ajánljhatunk a figyelmébe, amit megfontolhat, amennyiben úgy dönt, hogy közvetítő segítségét veszi igénybe ingatlana eladásában.

 A közvetítők egy része tevékenykedik csak főállásban, ami meg is határozza a motivációjukat a rugalmasságukat és gyakran a felkészültségüket is. Előny, ha a közvetítő valamely kereszt értékesítési rendszerben, akár hálózatban dolgozik, hisz ilyenkor nem csak Ő, de a hálózaton belül mindenki érdekelté válik az ingatlan eladásában. Viszont hiába a hálózat, hiába a jó megjelenés, ha nincs jó eszköz a kezében a közvetítőnek, amivel az ingatlant előnyösen , és gyorsan fel tudja kínálni az érdeklődőknek. Pont akkor amikor az érdeklődésük a legnagyobb. Ilyenkor minen perc, óra, nap számít. 

Ha egy közvetítő mestere az új és hatékony módszereknek, akkor megéri a jutalékát, hisz olyat nyújt amit mint eladó nem tud egyszerűen. Az olyan közvetítő aki ingatlansétát használ az el is szeretné adni az ingatlant, nem csak felvenni a rendszerbe és mnt a csalit belógatni a nagy tóba, hátha lesz valami. Az ilyen közvetítő nem csak ezen a téren, de más téren is felkészült a szakmájából, így biztos döntés lehet egy ingatlan eladónak. Ha biztosra akar menni, kérdezze meg a közvetítőjét, hogy it gondol az ingatlan sétákról és döntsön a válasza alapján belátása szerint.

ingatlankozvetitok listaja

Ha valaki bizonytalan, úgy érzi eltereli a szót, vagy épp lebeszél valakit róla minden ok nélkül, akkor ott bizony szakmai hiányosság van a háttérben. Ebben az esetben kérdezze meg magától, hogy vajon jó helyre adja a megbízását, hisz ha vaki ebben nem tájékozott akkor az valószínűleg mással sem minig van tsztában, ami később könnyen az Ön kárára válhat.

 

Itt a teljesség nélkül felsorolunk pár felkészül irodát

OTTHON CENTRUM

OTPINGATLANPONT

DUNA HOUSE

CITYCARTEL

GDN

TOP3

...

   

kozvetito ajanlo