Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Az alábbi bejegyzésbe, azt mutatjuk be, miként is működik az Ingatlanséta, és mi hol található meg.

 

Az Ingatlanséta eszközfüggetlen

 

Legyen telefonnal buszon, tablettal kávézóban, vagy otthon számítógépen, bármikor, bárhol nézheti az Ingatlansétákat. Támogatott a Microsoft Windows xp-től felfele, Android és IOS rendszerek.

 

mulip

 

Az ingatlanséta megnyitása után

Mikor belépünk egy Ingatlansétára először azt vesszük észre, hogy egy szürke fátyollal le van borítva adott helység, amin több felirat is jelzi, melyik funkciógomb, mire is való. Ezt a fátyolt az első (bármelyik) gomb lenyomásával kikapcsoljuk, így marad a teljes értékű Séta.

A mozgást az egérrel végezzük, abba az irányba mozgatva azt el, amerre nézni kívánunk. A képen megjelenő nyilak segítségével pedig változtatni tudjuk a helyzetünket.

1 kezdes

 

 Szintenkénti alaprajzok

A bal felső sarokban találhatjuk az ingatlan térképét. Akár ezen navigálva is tudjuk változtatni tartózkodási helyünket az ingatlanban.

Ezenkívül a térképen tudjuk ellenőrizni, milyen helységekben jártunk már. Ezt egy fehér karika és benne lévő pipa fogja jelölni, a többi fekete belsőjű karikák között. Az alaprajzokat a séta megrendelői külön is megkapják, így azokat hirdetéseikhez is csatolhatják.

7 terkepnezet

Nézőpontot váltó nyilak

A helységek közti váltást továbbá lehetőségünk van a képernyő jobb és bal szélén lévő navigációs nyilakkal is változtatni. Ennek működése leginkább egy képnézegetőéhez hasonló, ugyanolyan elven váltogatja a helységeket és nézőpontokat.

navigalas

 

 

A menüsor

A kép alján található a menüsor. Az itt lévő szimbólumok jelentései:

4kocka Bezárja az alsó indexképeket

4megosztas A megosztási lehetőségeket nyitja meg

4teljeskep Váltás teljes, illetve ablakos nézetre

4menu Egyéb lehetőségek, és belépés a szerkesztői nézetbe.

 

Nyelvek

A séták Magyar nyelven kívül még tíz nyelven érhető el. (Angol, Spanyol, Francia, Német, Olasz, Román, Orosz, Arab, Horvát, Román)   A nyelveket a böngésző automatikusan felismeri és a böngésző nyelvéhez állítja, ha létezik a használt nyelv a sétában. Amennyiben nem létezik az angol nyelv marad a beállított nyelv.