Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Hirdessen Ingatlansétával Magyarország legismertebb ingatlan hirdető portálján, az ingatlan.com-on, ingatlansétákkal. Míg a link elhelyezés ingatlan irodáknak érhető el magányszemélyeknek a séta fotósorozat feltöltési lehetősége adott.

  

AZ INGATLANSÉTA SEGÍTI AZ INGATLAN KORSZERŰ BEMUTATÁSÁT

 Mi az ingatlanséta? Hogy fog nekem segíteni?

ingatlan com

1. Nézze meg mennyibe kerülne egy ingatlanséta ingatlanához és rendeljen egyet

Az Ingatlanséta fotózást   kikalkulálhatja az ingatlan m2 és a címe alapján és meg is rendelheti online, vagy telefonon a 06 30/ 376-85-06-os számon. Most 100 m2 budapesti lakás csak 20 350 Ft ! Ha most megrendeli a B csomagot a C csomag tartalmát kapja! Azaz képeket + ingatlansétát + alaprajzot + 360 videót is egyben.

 ONLINE M2 ÁRKALKULÁTOR

 

2. Így fog kinézni az ingatlan.com-os hirdetésénél a link, mely a sétát megnyitja.

ingatlan2

 

3. Ha ingatlan iroda, fizessen elő "Az iroda honlapja" link szolgáltatásra

 A szolgáltatás segítségével el tudja helyezni az adott ingatlanhoz tartozó ingatlanséta linkeket. Ide egy okos linket kell elhelyezni, mely leosztja a hirdetési oldalak szerint a sátákat. Ahol nem talál ingatlansétát ott a cég megadott központi oldalára, vagy megadott Facebook oldalára irányít a beállítástól függően.

ingatlan com belso

 

2. Okos link elkészítése

A Lépjünk be a sétánkba és keressük meg az "üzlet" menüpontot. A menüponton belül az alábbi képen látható módon kell a hirdetési azonosító linkeket megadni. A beillesztési beszédes link kerül az "Az iroda honlapja" link beíró mezőbe. Majd töltsük ki a hirdetési linkeket, amin az ingatlan hirdetését el lehet majd érni. Figyeljünk rá, hogy ezt a létező összes variációban végezzük el. Ha valahol nem jelenik meg a hirdetésnél a link akkor azt a linket még nem vettük fel a listába.

ingatlan com hirdetes beallitas

 

 

 

 

 

megrendeles gomb 

  Sok sikert a hirdetéshez !

 

 

 

Maradt még kérdése?

kollégáink segítenek

 kapcsolat gomb