Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

 Az engedélykérés funkció arra ösztönözheti a látogatókat, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot! Viszont azokat kizárja, akik csak nézelődnek, keresgélnek.

 

 

Az engedélyeztetéseket akkor érdemes használni, ha szeretnénk ellenőrizni minden új megtekintést, vagy csak szeretnénk információt kapni az érdeklődőkről. Ez ugyan  lelassítja a megtekintési folyamatokat , viszont jobban kézben tartja a folyamatokat. Az engedélyek használatába nagy lehetőség van, viszont időigényes folyamat mindenkivel személyesen kapcsolatot teremteni.

 

 ENGEDÉLYEK

 

Kétfajta engedélykérést állíthatunk be. Egy személyes telefonosat és egy Facebookos automatikusat.

 

Telefonos engedélykérés

A sétát valamelyik korlátozott módba kell állítani (ízeljtő mód vagy rejtett mód) , melyet egy 4 jegyű számsorral lehet feloldani. Ezt a hirdető saját maga állíthatja be és menet közben akár módosíthatja is az ingatlanséta felületén, bejelentkezett állapotban. Ez a feloldás kézenfekvő azoknak, akik folyton úton vannak és inkább telefonon érhetőek el.  Ilyenkor a kapcsolat teremtés után a kódot egyszerűen be lehet a telefonon keresztül diktálni és már fel is oldódott a séta. Természetesen a már előre beállított zárt helyiségeket ez nem fogja feloldani. 

A korlátozott sétánál a látogató kap egy jelzést, hogy a séta megtekintéséhez fel kell hívnia az eladót a megadott telefonszámon és el kell kérnie Tőle a belépési kódot. A telefonhívás közben a személyes kapcsolatfelvétel megtörténik és a kód is bediktálásra kerül, amivel a séta feloldható. A kódot időnként érdemes az eladónak megváltoztatnia. A megadott kódok felhasználóhoz kötődnek, így ha több ingatlant is kezel egy kóddal mind nyitható és módosítható.

blog kepek 0010s 0002 rteg 29

 A záró képernyő feloldó kódját a hirdetőtől lehet elkérni telefonon a leggyorsabban.

 

  • Automatikus engedélyeztetés

A telefonos engedélykérés mellett, vagy helyett beállíthatjuk, hogy a látogató saját személyes Facebook profiljával is fel tudja oldani a sétát. Ekkor a rendszer értesítést küld a feloldásról a hirdetőnek és elküldi a feloldó személy Facebook profiljának linkjét is. Erről persze a látogató is tud és ennek tudatában kéri a feloldát. Így arra is számíthat, hogy a hirdető esetlegesen felkeresheti érdeklődés és további segítségnyújtás céjából

Az engedélykérés funkcióval a sétához való hozzáférés biztosítható feloldó kóddal, vagy pedig Facebook belépéssel.

A Facebook bejelentkezésekről a hirdető emailben kap tájékoztatás. 

 

KORLÁTOZÁSOK

 

 A feloldásokhoz először le kell korlátozni a sétát. Erre két mód áll rendelkezésre. Az egyik az Ízelítő mód , a másik az Rejtett mód.

 

Ízelítő mód

    Az  ízelítő mód , mint ahogy a neve is tükrüzi ízelítőt ad az ingatlanból. A séta betöltődik, lehet benne forogni, de ahonnan épp állunk elmenni nem tudunk a feloldás nélkül. Ez a fajta korlátozás lehetőséget ad a látogatónak arra, hogy felismerje a lehetőséget és eléggé felcsigázza, hogy engedélyt kérjen a továbbjutáshoz.

blog kepek 0010s 0006 rteg 25

 Ízelítő módban a kezdő nézetről csak engedéllyel lehet tovább haladni.

Tekintsünk meg egy élő ingatlansétát, ízelítő módban.

     

Rejtett mód 

  Ebben a módban még egy ízelítő nézet sincs, csak a fekete képernyő. A beállítás hátránya, hogy nem biztos, hogy annyira felkelti az érdeklődést, mint az ízeljtő mód. így kevesebb telefon fog érkezni a feloldással kapcsolatban.  Ennél az elrejtésnél egy  zártabb megoldás létezik, az offline mód , amikor a séta még az internetre sem kerülhet fel, rejtett módban sem. Ekkor a séta adathordozó lemezeken helyi számítógépen, vagy telefonon tekinthető csak meg. 

  

PRO ÉS KONTRA

Magánszemélyek esetében, az dönt, hogy ki milyen típus. Szeret-e kommunikálni vagy inkább hagyja, hogy a séta tegye a dolgát és megszűrje az érdeklődőket.

Az ingatlanközvetítők esetében, egy bizonyos ügyfél és ingatlan állomány felett az ízelítő mód már kontraproduktív lehet. Egyszerűen nincs idő az érdeklődőket egyesével kezelni és számon tartani. Ilyenkor az ingatlanséta szűri meg az érdeklődőket és szállítja autómatikusan a komoly megkereséseket.

Érdemes itt megjegyezni, hogy amikor már megtekintették az ingatlant személyesen is, akkor már nincs értelme a további eltakarásnak. Ekkor a legkevésbé arra van szükség, hogy akadályozzuk a döntéshozót. Ilyenkor kaphatnak a megtekintők már egy időkorlátos bizalmas linket, melyen keresztül 3 napig az ingatlan  megtekinthető számukra korlátozáok nélkül úgy, hogy a hirdetésekben használt korlátozásokat feloldanánk.

A csoportban dolgozó kollégáknak a zárt helyiségek feloldására is alkalma bizalmas elérési linkeket érdemes ilyenkor is elküldeni, melyek a felesleges engedélykéréseket is átlépik.