Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

A sétákat hatékonyan össze lehet hangolni akár saját értékesítési, akár listing hirdető, akár provider viszonteladói oldalakkal. A séta xml, api, kedvezmény kódos támogatást nyújt, le és feltöltésekkel a teljes automatizáltságig.

 Beillesztés

 

 A sétákat a régi módon iframeben és az új html5 beillesztési módszerrel lehet a weboldalakban elhelyezni úgy, hogy a séta az oldalon belül elevenedjen meg. A beillesztő kódot a sétában alul, a megosztás (három pont kacsacsőrben) ikonra kattintva, amegosztás résznél lehet lekérni.

blog kepek 0013s 0001 rteg 8

A html5 beillesztésnél több látványos trükköt is meg lehet csinálni.

 

A weboldalba illesztett sétát a teszt gombbal élőben ki is tudjuk próbálni.

A séta beillesztését a teszt gombbal meg is lehet élőben nézni.

A beillesztést leggyakrabban nem használják önállóan, ha nem társítják egy képgalériához. Ekkor a képgalériában lapozott kép fölé vagy mellé egy séta megnyitó gomb kerül, mely a képen látható helyszínt nyitja meg a sétában. Ekkor technikailag minden képhez kell egy linket elmenteni, melyre való kattintással a séta egy lightboxba is megnyílhat. Ezzel akár el is lehet fedni az eredeti linket és az oldalról sem irányítja el a séta a látogatót. Egyedül a mobilnézetnél szoktuk javasolni az új oldalt, mivel itt a lightbox leszűkítené a látómezőt.

oc

Példa lightboxos beillesztésre egy listing oldalon.

 

Linkek

  • A böngészősávból kimásolt link alkalmas egy oldalba való beillesztésre. Ilyenkor csak az ugró link kerül feltüntetésre, akár önmagában, vagy egy szöveg részlet alá illesztve.

példa:

https://data.ingatlanseta.hu/r1820787/konyha_14/211,20/3,80/100,00/

ugyan ez a link szöveg alatt elhelyezve, új oldalon nyitva: Ingatlanséta megnyitása

  • Ezeket a linket is lehet új oldalon, de akár akár lightboxba illesztve is nyitni.

Képes linkek

A sétából mi magunk is készíthetünk képeket, de választhatunk az előre legyártottak közül is. A képet töltsük fel az oldalunkra és a képhez tartozó linket társítsuk hozzá. Vagy a kép alá helyezzük el, vagy alá egy szövegbe. így a kép mindig az adott látványt eleveníti meg ingatlansétában.

 példák:

r1820787konyha 10-18.6090.00110.00

panorámakép alatt link

 

r1820787konyha 10-418.090100

felülnézeti kép alatt link

r1820787szoba 20-112.905.70100.00

pillanat kép alatt link

r1820787sp001001

alaprajz alatt link

qr r1820787

telefonnal beolvashato qr kód

Áttöltés

A különböző áttöltések az oldalak közti kép és séta forgalmat biztosítják. Céljuk, hogy csak egyszer kelljen feltölteni akár egy képet. vagy sétát egy oldalra, legyen az asját vagy hirdető oldal, a többi hirdető oldal ezzel az egyel szinkronizálódjon apin vagy xml kapcsolaton keresztül. Az ezzelkapcsolatos fejleszői dokumentációt kérje ügyfélszolgálatunktól.

  • Hirdetőportálokra XML/API
  • Hirdetés megosztókra XML/API
  • Ingatlanirodák közti keresztértékesítésre XML/API

 

Automatizmus

Egy weboldalon belül el lehet helyezni olyan kapcsolódó apikat, melyek az oldal adataival kombinálva segíti mind a felhasználókat, mind az oldal működését. Például egy ingatlanos oldalon az adatlap mellett egyből megjelenhet az adott ingatlanhoz tartozó ajánlat séta készítésre. A sétát ezen keresztül egy gombnyomásra meg lehet rendelni, majd az elkészült sétát a rendszer automatikusan visszatölti az ingatlan adatlapjára. A rendszer az összes folymatról tájékoztatást nyújt, egészen a képek, videók és a séta áttöltésének befejezéséig. Az ezzelkapcsolatos fejleszői dokumentációt kérje ügyfélszolgálatunktól.

  • Ajánlat adás (API)
  • Megrendelés - folyamatkövetés - visszatöltés  (API)