Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

A Kiemelés funkció segíthet számunkra rendszerezni ingatlanunk különböző helységeit. Így ennek használatával az alsó soron lévő indexképeket nem sorban láthatjuk, hanem elrendezhetjük őket saját menüpontokba.

 

 

A belépés

A kezelőfelületbe való belépés az alsó menüsorban, a három pontos menünél érhető el. Itt válasszuk ki a „belépés” opciót. Ekkor a rendszer egy felhasználó nevet és egy e-mailt kér. A felhasználó név minden esetben az Ingatlanséta kezelőjének az e-mail címe, a jelszót pedig a rendszer generálja, amit természetes a kezelő megkap.

Belépés után annyi változás történik a kezelőfelületen, hogy felszabadul a „Statisztika”, „Menü” és „Ingatlan” menüpontok.  Válasszuk ki a „Menü ” lehetőséget.

 

 

Beállítás

Az előugró ablakban ekkor először az „új menüpont hozzáadása” sávba írjuk be a kívánt elnevezést, ami alatt rendszerezni kívánunk. Tanácsoljuk, hogy egyértelműek legyenek ezek az elnevezések, mint például „halószobák”, „folyosók”, hiszen ennek a funkciónak a célja, hogy az érdeklődő, minél egyszerűbben eljusson abba a helységbe, ami érdekli.

Amint ezzel megvagyunk, kattintsunk a „hozzáadás” gombra, ezzel létre is hoztuk a kategóriát, Ezután már nincs is más dolgunk, mint az alsó csúszkán kiválasztani a kívánt képet, és a hozzá kapcsolódó menüpontot.