Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

 Az Ízelítő funkció arra ösztönözi a látogatókat, hogy az Ingatlansétán keresztül felvegyék Önnel a kapcsolatot!

 

 

 

 

Mi is az Ízelítő funkció?

 Az Ízelítő funkció egy lekorlátozott Ingatlansétát takar. A program lezárja az ingatlan legtöbb pontját, amelyet csak a tulajdonostól megkapott négyjegyű számkóddol oldhat fel az érdeklődő.

 

Az Ízelítő funkció működéséről részletesen itt olvashat.

 

Mire jó az Ízelítő funkció?

Alapvetően a lehetőség két ok miatt hasznos. Az első a felcsigázás és az érdeklődők alaposabb kiszűrése. A program nem engedi a látogató számára bejárni az egész ingatlant, csak annak egy bizonyos, előre beállított szegletét. Így még biztosabbá válik, hogy csak azok keresnek meg bennünket, akiket valóban érdekel az ingatlanunk.

A mások indok, hogy ezzel a vevőt egy megbízható ingatlanközvetítőhöz irányítsuk. Hiszen ez a program nem pótolja a kellő szakértelemmel rendelkező tanácsadót. Az Ingatlanséta önmagában nem tud személyes tanácsokat adni, nem ismeri a piaci trendeket, a háttérinformációkat, és nem képes megerősíteni a feleket a döntő pillanatokban.

 

A kizárási lehetőség

Mikor elindítottuk Ingatlanséta programunkat sok esetben olyan észrevételekkel, illetve aggályokkal találtuk szemben magunkat, hogy ügyfelünk nem szerette volna, hogy egy-egy helységet feltöltsünk az internetre.

Ennek rendszerint több oka volt. Az ügyfél számára az túlságosan is privát szféra volt, esetleg az ingatlan eleve nagyobb értékű, és a benne lévő használati tárgyakat nem szerette volna közszemlére tenni.

Nem titkoltan ezek az aggályok indítottak el minket azon az úton, hogy kifejlesszük az Ízelítő funkciót, hiszen számunkra fontos, hogy ügyfelünk minden igényét kielégítsük. Az idő elteltével jöttünk rá arra, hogy az előbbi fejezetben felsorolt két ok miatt is jó döntésnek bizonyult ez a fejlesztésünk.

 

 Az ingatlanközvetítő szerepe

Számunkra fontos, hogy segítsük a vásárlót is. Ezzel pedig eljuttatjuk őt, egy biztosan felkészült és tapasztalt ingatlanközvetítőhöz, aki segíteni fogja az ingatlankeresésüket.

Ehhez biztosan elfogják tőle kérni az elérhetőségeit, és megkérdezik milyen ingatlant is szeretne vásárolni. De ez részéről nem szabad tolakodásként venni! Az ingatlantanácsadó az igények alapján eltudja mondani az érdeklődőknek biztos megfelelő-e számukra adott ingatlan, és még több lehetséges opciót is tud ajánlani az adatbázisából.

Hisz ne felejtsük az ingatlanközvetítő célja az értékesítés. Az Ingatlanséta a vásárlónak nyújt segítséget, hogy már csak arra az ingatlanra fordítson energiát, ami számára is megfelelő.

 

 Mely esetekben nem használják az Ízelítő funkciót?

Az ingatlanközvetítők, akiknél megtalálható Ingatlanséta és nem használják ezt a funkciót, általában azt hozzák fel indoknak, hogy túl sok ügyfelüknek van már 3D-s Ingatlansétája, így ez már nem különlegesség, ha csak egy szobát tud belőle megmutatni.

A másik indok, hogy a közvetítő nem akar magának többletmunkát azzal, hogy folyamatos megkeresésekre válaszol, és adja ki a használathoz szükséges számkódot.

 

 

Próbáljuk ki az új funkciót és élvezzük az előnyeit!