Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Elképzelhető, hogy websétáját szeretné teljesen elrejteni. Ez akkor merülhet fel, amikor a tulajdonos még képeket se enged feltölteni az internetre. Ekkor használható a speciális privát nézet, ahol még egy ízelítő kép se jelenik meg nyilvánosan a belépő kód megadása nélkül, így zárva ki az illetékteleneket.

 

 

 Az elrejtés két élű fegyver

 A séta teljes elrejtését csak különösen indokolt esetekben ajánljuk. Ezzel ugyanis gyakorlatilag kizárunk mindenkit a sétából, aki nem rendelkezik a speciális kóddal, ami feloldja ezt a blokkolást. Így gyakorlatilag érdeklődőket veszítünk.

Azonban mégis célt érhet ezzel az értékesítő, ha kizárólag csak olyanok számára mutatja meg ingatlanát, akit már előre felmért, és megbízik abba, hogy valóban vételi szándékkal rendelkezik az érdeklődő.

 

privatnezet

 

Mikor szokták használni a rejtett módot?

Ezt a lehetőséget legtöbb esetben a prémium ügyfelek szokták használni, amikor az eladásra kínált ingatlanuk akár több százmillió forint értékű.

Tapasztalataink alapján ilyenkor a tulajdonosok már a sima ingatlanközvetítő portálokat se szívesen használják. Jellemzően szeretnek a lehető legnagyobb mértékben inkognitóban maradni, ezért bevett szokás náluk, hogy miután elkészül az Ingatlanséta, először a hasonlóan tehetős ismerőseiknek küldik el.

Ez a módszer egyfelöl biztonságot jelent számukra, hogy a vevőnek biztosan megvan az anyagi háttere, hogy nyélbe üssék az adás-vételt. Másfelöl pedig, így teljesen saját maguk választhatják ki, kivel is akarnak üzletelni.

A rejtett módot ezért, első sorban a tehetősebb ügyfelek számára fejlesztettük ki, de természetesen bárki beállíthatja ezt saját magának.

A rejtett mód működéséről részletesen itt olvashat.

 

Teljeskörű védelem

Rejtett módos Ingatlansétakor, az sose kerülhet illetéktelen kezekbe. Ha véletlen ez mégis megtörténne, a Séta megtalálója egy fekete képernyővel fog találkozni, amin a megjelenő üzenet a négyjegyű speciális kód megadását kéri. Anélkül senki nem tudja megtekinteni az Ingatlansétát.

Ez megfelelő védelmet nyújt az ingatlantúristák ellen is. Minél nagyobb értékű egy ingatlan, megfigyeléseink szerint, annál több érdeklődő szokott időpontot kérni személyes megtekintésre. Ezek a megtekintésekhez viszont csak a legritkább esetben párosul valódi vásárlási szándék. Igazából ilyen esetekben az érdeklődő fő motivációja az, hogy még sose látott akár száz- kétszáz millió forintot érő lakást.