Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Az ingatlanhirdetéseket böngészve a legtöbb esetben az emberek a képek alapján döntik el, hogy egyáltalán érdekli-e őket e az ingatlan. Itt kell megfogni a figyelmet, hogy eljussanak az ingatlanba a séta segítségével.

 

NEM KELL VÁLASZTANIA!

AZ INGATLANSÉTÁKHOZ FOTÓSOROZAT IS JÁR, ALAPBÓL

 

Elsőnek a jó képek tűnnek fel, majd közvetlen utána a séta.

 A jó képeket nem kell magyarázni, magukért beszélnek. Az alapvető elvárásokon túl, amik már természetesek, mint, hogy ne legyen a kép homályos, ferde, színtelen vagy túl színes, részlethiányos, vagy épp kiégett vagy sötét még sok más dologra is kell, vagy kellene figyelnünk. Azt hihetnénk, hogy mindezt megteszik már helyettünk az automata beállítású fényképező gépeink vagy telefonjaink, pedig nem. Azaz részben igen. De ha ki akar tűnni a tömegből akkor nem lesz elég az átlagos fotó. Valami olyanra lesz szüksége ami tényleg megragadó. itt jönnek be a profibb megoldások. Ezeket a képeket amit alul is láthat milliós értékű felszerelésekkel lehet elérni még ma is, sok sok apró trükkel és kellő tudással fűszerezve. Ennek titkaiba avatjuk be lentebb, ha érdekli, hogy készülnek a HDR széles látószögű, igazán jó képek. 

mozaik

 

 Magas minőségű képek a kidolgozást jelentik, nem a pixelt.

 Ezt már sok mindenki tudja, de nem biztos, hogy mindenki érti. A pixelszám a méretet jelenti, azaz hiába készítünk lepedő méretű fotókat, ha csak képeslap méretben lehet az interneten megjeleníteni. Ezért inkább másra, a kép tartalmára és a készítésnek módjára kell nagyobb hangsúlyt fektetni.

l h

 

Egy kép nem tud annyit mint öt, fényeltolásban.

 Még a profi tükörreflexes kamerák látásmódja is jócskán alulmúlja a szemet még. Lehet, hogy idővel a techológia fejlődédével ez változni fog, de jelenleg még egy milliós gép sem alkalmas arra, hogy olyan magas dinamika tartományt észleljen egyszerre mint a szemünk. Ez azt jelenti, hogy ha képeinken nagyon világos és nagyon sötét rész is található akkor el kell döntenünk, hogy a világosat vagy a sötétet szeretnénk inkább látni. Ha mi nem döntünk, akkor eldönti helyettünk az automatika, Így születnek ablakkal szemben sütét szobai képek, vagy épp kiégett ablakok, részletek.  

5 1

 

 A képek után jöhet az ingatlanséta!

 Bár a képek csodásak is lehetnek, akkor sem tudhatnak mindent. A képek feladata egy jó benyomás keltése, melyen túl egyszerűen nem tudnak semmit. Nem érdemes belemagyarázni többet, mint amik, hisz hiána csinálunk ezeregy képet mégsem tudjuk kellő képpen elképzeni az ingatlanban magunkat. Nem érezzük körülöttünk a teret, nem látjuk át a helyiségeket. Az ember születésénél fogva vizuális, ami azt jelnti, hogy nem érdemes magyarázni és a képek közötti kapcsolatokról beszélni, inkább meg kell mutatni egy sétában. Erre való az eddigi legtökéletesebb eszköz a virtuális séta, melynek speciális eladó és kiadó ingatanokhoz készített változata, az ingatlanséta.

  

Amennyiben profi képsorozatot is szeretne ingatlansétájához itt azt is meg tudja rendelni. Ne feledje, hogy ingatlansétájához alapból ezt is kapja.

 megrendeles gomb

 Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő? Szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése lenne?

Hívja munkatársainkat vagy írjon emailt

kapcsolat gomb