Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

 

 

Ingatlanvideó a YouTube-on

Az ingatlanséta tökéletes kiegészítő bemutató anyaga. Az ingatlan videóink megragadják az érdeklődő figyelmét, hangulatot adnak. 

 

 

 

360-as ingatlanvideó a Facebook-on 

A 360-as videók a videózás egy új válfaja, mely engedi a videót körbeforgatni, mialatt abban az események lejátszódnak. A VR szemüvegek egyik alappillére, ha a tartalomkészítést nézzük. Elsősorban sport, akció-és élmény jeleneteket vesznek fel így, melyek egyre népszerűbbek a videó megosztókon. Ingatlanoknál ott hasznos, ahol a hirdetések mellé lehet YouTube videót is csatolni.

 Az egérgomb lenyomásával és az egér elhúzásával forgathatja a videót a körülnézéshez!

 Facebook 360 videó megnyitása

AZ INGATLANSÉTA MÁR MAGASABB KATEGÓRIA

 A 360-as videók interaktívabbak, mint a képek.  A videóban az egymás utáni eseményeket előre meghatározta a készítő, így abban előre, vagy időben visszafele lehet csak haladni. Bár már lehet benne nézelődni, körve forogni szabadon, mégsem lehet tetszés szerint navigálni benne a térben. A videó egy kötött pályán halad előre.  Hiányoznak a nyilak, és az alaprajz ami segít a tájékozódásban. Továbbá nagyobb sávszéleségget igényelnek, mint a séták vagy a képek, így az a mobilfelhasználóknak nem kedvez. A keresésben is bajban lennénk, ha egy konkrét helyet szeretnénk megtalálni a térben. A 360-as videó az Ingatlanséta kiegészítőjeként hasznos, a videó formátum miatt. Olykor a hirdető portálok engednek videókat csatolni a hirdetések mellé. Ilyenkor lehet a  videót, konkrétan YouTube linket beilleszteni a hirdetéshez. Bár az ingatlanvideó csak egy részletet mutat be az egész ingatlanból, jó felvezetés lehet egy Ingatlanséta megtekintéshez.

Amennyiben videót is szeretne Ingatlansétájához, itt azt is meg tudja rendelni, ha a C csomagot választja.

 megrendeles gomb

 Esetleg több ingatlant kezel, beruházó, vagy közvetítő? Szeretne egyedi árajánlatot, vagy kérdése lenne?

Hívja munkatársainkat, vagy írjon emailt!

kapcsolat gomb

YOUTUBE CSATORNÁNK

FACEBOOK VIDEO CSATORNÁNK