Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu 06-30/372-5165, 06-30/376-85-06

Gyakran Ismételt Kérdések

Tulajdonosoktól

+Mennyi ideig tart a helyszíni munka?

Nagyságrendileg 100 m2 enként fél órával szoktunk számolni. Ennek az időnek elégnek kell lennie egy rendezett ingatlannál. Amennyiben a fotós úgy látja, hogy javaslatot tesz némi igazításra az idő növekedhet.

+Személyes tárgyakat ki lehet retusálni?

Nem retusáljuk, ki a képből, de eltakarjuk egy úgynevezett intarzia szerű képtorzítással a kiválasztott felületeket. Így nem lesz felismerhető az alatta lévő tartalom.

+Ha nem szeretnék ingatlanközvetítőt megbízni, de szeretnék 3DSétát, kapok segítséget?

Így van! A honlapon folyamatosan frissülnek azok a bejegyzések, amik segíthetnek a 3DSéták menedzselésében, de ha megrendelőnk lesz, folyamatos kapcsolattartás útján adunk tippeket technikai és hirdetési módszerekről.

+Közvetítőt váltottam, vihetem-e magammal a 3DSétámat?

A 3DSéta tulajdonosa a számla tulajdonosa! Így ha Ön fizette ki a Séta árát, természetesen magával viheti a Sétát. Jótanács, hogy mindenképpen olyan referenshez forduljon, aki elvégezte az akkreditációt, és tudja segíteni a 3DSéta menedzselését!

+Ha borús az idő, elmarad a fotózás?

Természetesen nem marad el, de az időjárási körülményeket a fotós figyelembe fogja venni a fotózáskor. Szakadó esőben esőernyő alól fotózunk. A képeket ebben az esetben különleges szűrőkkel látjuk el, mely segít napossá varázsolni a képeket. Ja vasoljuk,

+Az én házam nagyon lepukkant és rozoga. Van értelme az Ingatlansétának?

Amikor a kocsinkat el szeretnénk adni lefotózzuk az állapotától függetlenül és feltesszük az internetre. Míg egy Járműnél nem lehet látni a műszaki állapotot az ingatlannál ez nagy segítség a vásárlási döntésben. A séta nem abban segít, hogy a rossz állap

+Ha elkel az ingatlanom, mit kezdjek a Ingatlansétával?

Továbbra is elérhető lesz honlapunkon Ingatlansétája referenciaanyagként. Ha jelzi felénk, hogy sikeresen eladta ingatlanát, ezt az Ingatlansétát megjelöljük. Önnek lehetősége van CD-n elkérni emlékbe az elkelt ingatlan Ingatlansétáját.

+Ha kérem, akkor nem teszik ki az oldalukra a 3DSétát?

Ha jelzik az igényt, akkor nem publikáljuk a 3DSétáját. Ha ez elmarad, akkor automatikusan megjelentetjük honlapunkon.

+Elfelejtettem a jelszavam, mi a teendő?

Jelszó emlékeztetőt tud kérni, ehhez küldjön egy e-mailt az info@3dingatlanok.hu-ra, és elküldjük a régi jelszavát. Ez csak a 2014. januártól készült 3DSétákra vonatkozik. Ha Önnek régebbi a Sétája, újra kell regisztrálnia! Ahhoz el kell küldenie e-mail c

+Hogyan tudom a letölthető formátumú Ingatlansétát elindítani,illetve a CD-n lévőt?

A zipet értelemszerűen előbb ki kell csomagoljuk, majd a start fájlt vagy az index fájlt elindítva elindul a Séta. Kicsit lassabban tölt be, mint az online változat.

+Hogyan tudom megváltoztatni a Ingatlanséta kezdőképét?

A képkivágás funkcióval megkeresi a kezdőképnek szánt helyet, készít egy fotót, ehhez automatikusan gyárt a rendszer egy rövidlinket, amit a készített fénykép bal alján fog megtalálni. E linket használva a választott kezdőképpel fog megjelenni 3DSétája.

+Mit tegyek, ha hirtelen el kell mennem és nem tudom megvárni a fotóst?

Természetesen mindig felmerülhetnek váratlan sürgős események. Ebben az esetben a központot kell hívni aki a fotóst értesíti. A szervezés zárása mindig előző nap 9 óráig történik, eddig lehet szabadon módosítani. Ez utáni módosításnak készenléti költsége

Ingatlan közvetítőktől

+Hogy lehetek ajánlható közvetítő?

Az általunk ajánlható közvetítőknek egy online minőségsítési vizsgán kell megfelelniük, mely biztosítja az ügyfeleinket, hogy szakértőhöz fordultak az ingatlanséta ismeretek területén. Ez fontos, hogy a tulajdonos olyan segítséget kapjon meglévő sétájához

+Mit jelentenek az akkreditációs fokozatok?

Az akkreditált ingatlanközvetítők nem csak egy vizsgát tehetnek. apasztalataikkal szintet is léphetnek, így válhatnak kiemelt szakértő partnereinké.

+Hogyan tudok regisztrálni?

Mikor kész a első ingatlansétája, elküldünk Önnek egy e-mailt, benne van minden instrukció. Azt az e-mail címet állítjuk be a bejelentkezéshez, melyet megadott a megrendeléseinél. Az összes ingatlanját egy belépéssel kezelheti.

+Hogyan tudom igazolni ügyfelemnek, hogy megrendeltem neki és kifizette a 3DSétát?

Az új megrendelő táblázatot bármikor meg tudja mutatni ügyfelének. A rendelésről pedig a megrendelő alján lévő levágható részt bizonylatként tudja használni!

+Borús időben mit mondjak a tulajdonosnak, hogy ne mondja le a fotózást?

Az időjárás nem gátló tényező! A fejlett technikának köszönhetően a legnyirkosabb, legborúsabb időjáráskor is gyönyörű, tűéles képek születnek. Az összeállítás során pedig 3 szűrőn mennek keresztül a fotók, így vidám, élettel teli, világos képeket kapunk!

+Promóciós anyagot kaphatok, amit kitehetek az iroda kirakatába?

A4-es méretű hordozható és A3-as mératű plakátolható kreatívokat tudunk küldeni emailben felhasználásra. Kérjünk írjon a központi email címünkre ezzel kapcsolatban.

+Mi a biztosíték arra, hogy a 3DSéta nem jut harmadik fél kezébe?

A regisztrációt kizárólag az Ön e-mail címéhez kötjük. Senki más nem tud a Sétán módosításokat tenni. Valamint ha feltölti az iroda logóját, kér egyedi designt, bebiztosítja 3DSétáját, így nem tudják felhasználni ingatlan bemutatásokhoz.