Kérjen visszahívást! Ingatlanséta

Kérjen visszahívást!

Hagyjon üzenetet! Ingatlanséta

Hagyjon üzenetet!

info@ingatlanseta.hu +36-30/372-5165, +36-30/376-85-06

Ahhoz, hogy minél gyorsabban el tudják adni ingatlanjainkat, jól jön a tapasztalt segítség!

 

 Nem minden közvetítő tud biztosan segíteni!  Sajnos, csak a közvetítők egy része van jó hatással az ingatlan eladásra. Az a része, aki komolyan veszi a szakmáját. Hajlandók fejlődni,  ügyfeleik anyagi sikereiért.  Bár minden közvetítő más módszert használ, egy biztos. A profi közvetítő és a hobbi, megélhetési közvetítő között éles határ húzódik. Nem számít ki kinek a barátja, ha üzletről van szó. Ezt sokan a saját anyagi kárukon tanulják meg. Egy jó értékesítőnek jó eszközök állnak a rendelkezésére melyekhez ért és kitűnően használ.

Ha egy közvetítő mestere az új és hatékony módszereknek, akkor megéri a jutalékát, hisz olyat nyújt amit eladóként nem tud egy tulajdonos. Az olyan közvetítő aki ingatlansétát használ az el is szeretné adni az ingatlant, nem csak felvenni a rendszerbe és várni, hátha történik valami. Az ilyen közvetítő nem csak ezen a téren, de más téren is felkészült a szakmájából, így biztos döntés lehet egy ingatlan eladónak. Ha biztosra akar menni, kérdezze meg a közvetítőjét, hogy is gondolkodik az Ingatlansétákról. Ez sok mindent el fog árulni.

Ha valaki bizonytalan, úgy érzi eltereli a szót minden ok nélkül, akkor ott bizony szakmai hiányosság van a háttérben. Ebben az esetben kérdezze meg magától, hogy vajon biztosan jó helyre adja-e be a megbízását. Ha valaki nem tájékozott akkor az valószínűleg sok mással sincs  tisztában a szakmáján belül. Ez később könnyen az Ön kárára válhat.

 ingatlankozvetitok listaja

irodák akik az Ingatlanséta felhasználásban elöl járnak

 

OTTHON CENTRUM

OTPINGATLANPONT

DUNA HOUSE

CITYCARTEL

GDN

TOP3

...

INGATLAN KÖZVETTŐK TELJES LISTA

   Ide azok az irodák és közvetítők kerülhetnek be, akik a sétákat megfelelő tudással és szakértelemmel kezelik.

Ajánljuk Őket !